Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Baharın habercisi, doğa harikası erguvanlar, İstanbul'un ve özellikle Boğaz'ın her iki yakasını pembeye boyadı. Anadolu yakasında Fenerbahçe Parkı'ndan başlayıp, Moda sahil yolundan Bağlarbaşı, Beykoz, Üsküdar ve Kuzguncuk'a, Avrupa yakasında Tarihi Yarımada, Beşiktaş, Kuruçeşme, Yeniköy ve Rumeli Hisarı'na doğru uzanan hatta açan erguvanlar, baharın geldiğini müjdeliyor.
hpsmj nerde? Onun beklediği haber ile ilgili heralde bu
şimdi gordum sevgili alpbike, tesekkur ederim.
spk saolsun, 3 ay sonra yeniden yapın gonderin diye mesaj gondermiş, gercekten lütfetmiş bu nasıl iş aq ya.. madem isteyeceksin, 3 aydır ne diye bekliyorsun...
Analiz: Faizlerde "Mart etkisi" Bloomberg HT Araştırma Bölümü, Türkiye ve diğer gelişmekte olan ülkelerin tahvil faizlerindeki düşüşü değerlendirdi
2013’ün son çeyreğine, Türkiye başta olmak üzere tüm gelişmekte olan ülkelerde yaşanan zayıflık damgasını vurdu. Özellikle gelişen ülkelerden çıkan sermaye ile kur, tahvil ve hisse senedi piyasalarında görülen dalgalanmalar dikkat çekti. 2014 itibari ile ise özellikle kısa vadeli sermaye girişlerinin yeniden gelişen ülkelere geri dönmeye başladığı gözleniyor.
İzmit Gölcük'te oturan İlhan Dişli, piyasa değeri 25 bin TL olan otomobilinin plakasını bir işadamına 550 bin TL'ye sattı.
LPG taktırdığı Mercedes C 180 marka otomobilini 28 Kasım'da satmak için internete ilan veren Dişli, 1997 yılında aldığı aracın plakasının 17 yılda bu kadar değerleneceğini bilmiyordu.
34 AKP 34 plakalı aracının fiyatının Ak Parti'nin kurulmasıyla birlikte her gün yukarı gitti.
"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus
Tapelerin kaynağını açıkladı Star gazetesi yazarı Fehmi Koru, tapelerin ve ses kayıtlarının ABD'nin dinlemeleri ile elde edildiğini ileri sürdü.
Fehmi Koru bugün CNN de konuşurken söyledi, hiç şaşırmadım. Ben böyle olduğunda şüphe etmenin ötesinde neredeyse eminim. 4-5 ay önce bu konuda bir afiş yapmıştım.
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
İngiltere Kültür, Medya ve Spor Bakanı Maria Miller, harcamalarında ve aldığı ödenekte usulsüzlük yaptığı iddialarının ardından istifa etti.
İstifaya konu olan paranın miktarı ise 20 bin lira...
yazıları okurken ben ayran hapı almış havası alıyorum
ayranı markarnayı çok severim meslek lisesi olduğum için full matematik yaptım puanımı kırdılar istedğim bölümü yazamadım üniversiteye almadılar sen tehlikesin dediler... çok komik dimi
yazıları okurken ben ayran hapı almış havası alıyorum
cok komik geliyor bana bazı yazıları
hani cok net bir şekilde insanları provoke etmeye çalıştığı belli oluyor, bazen zekice yazılar yazıyor ama bazen o kadar gülünç bir duruma düşüyor ki beni benden alıyor
cok komik geliyor bana bazı yazıları
hani cok net bir şekilde insanları provoke etmeye çalıştığı belli oluyor, bazen zekice yazılar yazıyor ama bazen o kadar gülünç bir duruma düşüyor ki beni benden alıyor
lafın tamamı akıllıya anlatılır diyecem gene kızacan sen söyliyince demokratik özgürlük oluyor ben diyince cahillik oluyor
Yorum