Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Tapelerin kaynağını açıkladı
Star gazetesi yazarı Fehmi Koru, tapelerin ve ses kayıtlarının ABD'nin dinlemeleri ile elde edildiğini ileri sürdü.

CNN Türk'te Aslı Aydıntaşbaş'ın Karşı Gündem programına katılan Koru, geçen Ağustos'ta Suriye'de düzenlenen kimyasal saldırının ardında Türkiye 'nin olduğuna dair iddiayı ortaya atan Pulitzer ödüllü ABD 'li gazeteci Seymour Hersh'ü yakından tanıdığını, iyi bir gazeteci olduğunu ancak kaynağını gizli tutması yüzünden sorunlar yaşadığını söyledi. Koru, şöyle konuştu:
Sakat bir yazı
"Ben sarin gazı bizden gitti sanmıyorum. Bunun da hükümetin bilgisi dahilinde olabileceğini sanmıyorum. Bunun sakat bir yazı olduğunu düşünüyorum. Hersh kaynaklarını gizli tutan bir yazar. Bu belki iyi bir şey, her zaman o kaynaklardan yararlanabiliyor. Ama bu bir de kötü bir şey. Gizlenecekleri için yalan yanlış bilgiler verebilir. Hersh'ün New York Times'tan kovulma nedeni kaynaklarının gevşekliği. Sonra New Yorker'da çalıştı ama orada da yazı yazmakta zorlanıyor. Sarin gazı kısmının doğru olmadığı kanaatindeyim. Ama Amerikalıların Mayıs Ayındaki Beyaz Saray davetindeki iltifatlarla gerçekleşen davetinden mutlu olmadığını öğreniyoruz yazıdan. Eğer bir Amerikalı parmağını sallarsa başkana onun bir anlamı vardır. Rahatsızlık duyulur. Ama Erdoğan parmak sallarsa başka türlü bir anlamı vardır. Liderleri iyi takip ediyorlar.
Her şeyiyle dinlemişler
Aydıntaşbaş'ın "İyi analiz ediyorlar ve de dinliyorlar belli ki…" sözleri üzerine Koru şöyle devam etti: "Dinleme konusunda da önemli. Şunu söyleyeyim. Snowden açıkladı ABD tüm dünyayı dinlemiş. Ama bir ülkeyi son üç yıl içinde her şeyiyle dinlemişler. Tüm telefon konuşmalarını, tüm internet yazışmalarınız.. Merkel'i dinlediğini biliyoruz mesela. Brezilya cumhurbaşkanını dinlemişler biliyoruz. Bizde kimlerin dinlendiğini bilmiyoruz. O ülkenin hangisi olduğunu bilmiyoruz. Ama ben o ülkenin Türkiye olduğuna inanıyorum. Liderleri de dinlediler. En önemli konuşmaları da dinlediler. Şu ortalığa saçılan tapelerin, ses kayıtlarının yerli olmadığını savunuyordum. Ben Amerikaların dinlediği kanaatindeyim."
Yorum
-
tyanali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin makron hep eski türkiye makrosu
hesaba alacahsan saa anlatim... bu bir projeydi yedinden şekillenen dünyada türkiyedeki hükümeti yıkıp kendi kukla hükümetlerini kuracaklardı başaramadılar artı üstüne deşifre olup telef oldular... bunun sonucunda türkiye bir üst lige çıkma başarısını gösterdi... bunu :bron kokusunu alan fonlar senin 3 yıl sonra uyanacağın oyunda şimdiden köşe kapıyor
kapiş...dıprışkaaaaa
Bak seni adam yerine koyup sana mesaj yazıyorum ve seni dışlamıyorum ama bu şekilde cevap yazmaya devam edersen sen kapiş olabilirsin gibime geliyor.
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
-
hpsmj nerde? Onun beklediği haber ile ilgili heralde bu
KAP : CLK HOLDING A.S. / CLKHO [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GUNCELLEME) 09.04.2014 14:51:31
BU HABERIN KAP 'IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK'I TIKLAYINIZ!
KAP : CLK HOLDING A.S. / CLKHO [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GUNCELLEME) 09.04.2014 14:51:31
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GUNCELLEME)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ORTAKLIGIN ADRESI : ORUC REIS MAHALLESI TEKSTILKENT CADDESI KOZA PLAZA B BLOK KAT: 13 DAIRE NO: 46-47 ESENLER-ISTANBUL
TELEFON VE FAKS NUMARASI : TEL: (0212) 6370500 FAX: (0212) 6370545
E-POSTA ADRESI : INFO@CLKHOLDING.COM.TR
ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NUMARASI : TEL: (0312) 4916400 FAX: (0312) 4915318
ORJINAL ACIKLAMANIN TARIHI : 09.01.2014
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? : HAYIR
OZET BILGI : SERMAYE PIYASASI KURULU'NA YAPILAN TAHSISLI SERMAYE BASVURUSU HK.
---------------------------------------------------------------------------------------------
SIRKETIMIZIN, TAHSISLI SERMAYE ARTISI TALEBIYLE YAPTIGI BASVURU ILE ILGILI OLARAK, SERMAYE PIYASASI KURULU TARAFINDAN 09.04.2014 (BUGUN) TARIHINDE TARAFIMIZA GELEN YAZIDA,
1. CELIK IPLIK SAN. VE TIC. A.S.'NIN 30.09.2013 TARIHLI BAGIMSIZ DENETIMDEN GECMIS FINANSAL TABLOLARINI ESAS ALARAK PRICEWATERHOUSECOOPERS DANISMANLIK HIZMETLERI LTD. STI. ILE KPMG AKIS BAGIMSIZ DENETIM VE SERBEST MUHASEBECI MALI MUSAVIRLIK A.S. TARAFINDAN HAZIRLANAN DEGERLEME RAPORLARININ, 31.12.2013 TARIHLI BAGIMSIZ DENETIMDEN GECMIS FINANSAL TABLOLARIN ESAS ALINARAK YENIDEN HAZIRLANMASI,
2. DAHA ONCE HAZIRLANAN CELIK IPLIK SAN. VE TIC. A.S. DEGERLEME RAPORLARINDA, SIRKET DEGERININ TESPITI AMACIYLA KULLANILAN INDIRGENMIS NAKIT AKIMLARI (INA) YONTEMININ, YENIDEN HAZIRLANACAK DEGERLEME RAPORLARINDA DA KULLANILMASI VE AYRICA INA YONTEMININ YANINDA EN AZ IKI FARKLI YONTEMIN DAHA KULLANILMASI,
3. YENIDEN HAZIRLANACAK DEGERLEME RAPORLARININ 20 GUN ICERISINDE KURULA GONDERILMESI,
TALEP EDILMISTIR.
SIRKETIMIZ, SERMAYE PIYASASI KURULU'NDAN GELEN YAZIYA ISTINADEN PRICEWATERHOUSECOOPERS DANISMANLIK HIZMETLERI LTD. STI. ILE KPMG AKIS BAGIMSIZ DENETIM VE SERBEST MUHASEBECI MALI MUSAVIRLIK A.S. DEN, CELIK IPLIK SAN. VE TIC. A.S. DEGERLEME RAPORLARININ YENIDEN HAZIRLAMALARI ICIN TALEPTE BULUNMUSTUR.
YENIDEN HAZIRLANACAK DEGERLEME RAPORLARI KAMUOYU ILE AYRICA PAYLASILACAKTIR.
KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
-
-
adam yerine koyup ?detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBak seni adam yerine koyup sana mesaj yazıyorum ve seni dışlamıyorum ama bu şekilde cevap yazmaya devam edersen sen kapiş olabilirsin gibime geliyor.
bi sakin ol istersen 
Yorum
-
daha çok genç abisi.. gençlik ateşine ver boşver..detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBak seni adam yerine koyup sana mesaj yazıyorum ve seni dışlamıyorum ama bu şekilde cevap yazmaya devam edersen sen kapiş olabilirsin gibime geliyor.
Yorum
-
realist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSON DAKİKA! Kılıçdaroğlu’na saldıran şahıs serbest bırakıldı! http://bit.ly/1i0Mc1R
Bence normal bir gelişme. Saldırıda silah yok; yaralanma veya ölümle sonuçlanan bir olay olmadığı için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum

Yorum