Böyle satışmıoluryaw, satış dediğin haşırt diye olur, malank gibi neolduğunu anlayamadan, şemşiyei alırısın. Bunelooo, yine longçu, hisseci topluyo bu zımbırtı, akşama yeşillenmese barim.
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
yarına bu ay gideceği yön belli olur... çok sıkıştıVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryiyosa düşürün derinliği görüyorum,çık da rahatla bariSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
88400 eyidir hacımporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEgelim 90400 den açılan shortları nereden verecek acep?
Bana verse verse birkaç yüz daha verip sonra yükselecek gibi geliyor da.
Yorum
-
çok açgözlüsün çooookegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster88400 eyidir hacım
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Yorum
-
kademeler ne tarafta?VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGUERRA,kademeleri yine doldurmuş yanlış görmediysem,join me açsan süper olurdu,nasıl düşeceeez?ya da numara mı?
ne taraf ise o tarafa gideriz aga.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
evet pala 89 'a shortların yarısına kapama girdim.
almanı bekliyorum canum cigerim,
kalan için paşa gönlümün macdinin 0'ı geçmesi lazım.
umarım öküzleşip keşke kapasamaymışım dedirtmessin banaGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
izliyoz abibutsu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMehmet kardeş nerelerdesin, parolayı tekrar etmeme gerek yok, senin macd işe yarıyor galiba
Casper_VIA_A6108 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tv izler gibi
kapanış
Yorum

Yorum