Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
5likleri yukarı testerelerle oynatarak gidiyoz.artık bu iş karakolda deel cinayetle bitmeli.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
en az 15 lik sat demeden poz fılat beklerim.5likler güvensizleşti.uzarmıyım buralardan hayır.beklemeyi tercih ederim.illa bir gün güzel fırsat verecektir.aceleye ne gerek varki.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
14:30 USD NFIB Küçük İşletme İyimserlik Endeksi 92,3 91,4
14:45 USD Zincir Mağaza Satışları (Yıllık) 0,6%
14:45 USD Zincir Mağaza Satışları (Haftalık) 3,6%
15:15 CAD Konut Başlangıçları 192,0K 192,1K
15:30 CAD Yapı Ruhsatları (Aylık) -3,0% 8,5%
15:55 USD Kırmızı Kitap (Aylık) -0,5%
15:55 USD Redbook (Yıllık) 2,3%
17:00 USD İş İmkanları ve İş Gücü Hacmi 3,99M 3,97M
17:00 GBP NIESR GDP Hesabı 0,8%
18:30 USD 4-Haftalık Hazine Bonosu İhalesi 0,020%
20:00 USD 3 Yıllık Senet İhalesi 0,802%
20:30 USD FOMC Üyesi Kocherlakota'nın Konuşması
21:45 USD FOMC Üyesi Plosser'in Konuşması
23:30 USD Amerikan Petrol Enstitüsü Haftalık Benzin Stoğu 0,018M
23:30 USD Amerikan Petrol Enstitüsü Haftalık Ham Petrol Stoğu -5,800M
23:30 USD API -0,017M
dün yazdım adamlar hepinizin a. koyacaz demeye getiriyorlar...
endeks 800 puan çıkıyor 100 puan nazlanarak düşüyor
böyle bir şey varmıydı yav ?
1 ay önce bu endeks dansöz gibi aşağı yukarı kıvırıyordu
bu 90 ı görmeden aşağı fazla bişiy olmaz gibi... günlüğe bakınca..
90 zati olur da... 95 100 e kadar uzanır mı uzanır...
90 oldu nihayet... günlük ve haftalıkta 95 -100 hala potada bence... buralardan yapılacak olan en fazla long kapama olur kanaatimce.. gevşemelerin kısa vadeli olması ihtimali daha yüksek halen... her durumda aşağı dönüş için, kabaca 92; 94 ; 95 lere çeker öyle bırakır ancak... kesim işini tertemiz yapmadan bırakmaz bu puşt... görebildiklerim bunlar...
şahsen vobla işim yok.. hisseleri de epeyce erken verdik... sadece takip ediyorum...
selamlar...
bu arada eksper ne etti acep... kayıp gene...
90 oldu nihayet... günlük ve haftalıkta 95 -100 hala potada bence... buralardan yapılacak olan en fazla long kapama olur kanaatimce.. gevşemelerin kısa vadeli olması ihtimali daha yüksek halen... her durumda aşağı dönüş için, kabaca 92; 94 ; 95 lere çeker öyle bırakır ancak... kesim işini tertemiz yapmadan bırakmaz bu puşt... görebildiklerim bunlar...
şahsen vobla işim yok.. hisseleri de epeyce erken verdik... sadece takip ediyorum...
selamlar...
bu arada eksper ne etti acep... kayıp gene...
her durumda temkini elden bırakmamak lazım.. shorta oynayan pek kalmadı gibi... iki yöne de çarpabilir bu seviyeden sonra...
Yorum