TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • taka
    Kıdemli
    • 22 Eylül 2009
    • 3774

arkadaşlar tarafsız objektif fotoyu veremde gerisi sizlere kalmış.yalnız bu saatten sonra ciddi dalgalı günler başlayabilir dikkatli olmak lazım.

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• VIX100
      Tecrübeli
      • 03 Kasım 2011
      • 1945

cort devam,marçin gelirse poz azaltırım,son furuşu bekliyorum,egelim sesim geliürrr mi?
      oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• egelii
        Tecrübeli
        • 25 Ağustos 2011
        • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        3-5 güne dolar 2,26 ya hamleye başlar
        Oradan döndüğünde bura başlar yerel seçimlerden eveli burada 85 spotta 70 bin görülür
        Çöküş yaza inş
        cortsun sandım
        2.40 dan beri düşen dolar düşüşün düzeltmesini yaparak 2.26 ya gitmek isteyecek o sıradada burası 80-81 den 77 lere düzeltmesini yapücük
        sona dolar 2lere gevşemeye başladığındaaaa burasıda 85-90 lara yelken açiçik
        VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        cort devam,marçin gelirse poz azaltırım,son furuşu bekliyorum,egelim sesim geliürrr mi?
        şşşşşşşşşşştttt
        çalıyı dürtme az kaldı
        2gün daha sık dişi
        şubatın ilk haftası yazdıklarıma bakiürümmm çünküm aklımdakiynen yaptığım tutmadı avradını kesen

Yorum

• sonperde33
          Kıdemli
          • 03 Ağustos 2011
          • 3005

vix senin kamarı okudumda az bişi oha dedim, tek kademe short ve dolarla devam, 2 sindende ilk duzeltmede tuyecem.

durum sakat gözküküyor.
          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• manaw
            havacı
            • 28 Ekim 2011
            • 896

kamar omur billah long. her düşüşte hedef şurası burası yazar. her yerden aldırır.. tepeden de aldırır dipten de... para hiç bitmez.

Yorum

• mevlutkarakuzu
              Aktif
              • 21 Kasım 2012
              • 202

Yaa abiler sanki cok anlarmış gibi gitti k6.50 den garan shortladık sızce durum ne olur nezaman aşagı gelır citide hayvan gibi alıyor.

Yorum

• kani
                Tecrübeli
                • 26 Kasım 2010
                • 1084

only Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                APS 4756 azalmış...

shortlar mı kapanıyor acaba ?
                hayır uzun kapıyıp kar alıyorlar adam alacağını aldı bu saatten sonra bu vadede beklenti aşağılar olmamlı düşüncesindeyim açılan yüksek volümlü longlar vadede uzlaşmaya itilebilir fikrim bu yönde
                oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

Şİmdi olayı teknikten bağımsız olarak zaman analizi ile değerlendirecek olursak.

Önümüzdeki ayların gündemi farkındaysanız Cumhurbaşkanlığı seçimleri olacak...Eğer Tayyip Erdoğan aday olursa yine gergin günlerin ve belirsizliklerin olacağı bir atmosfer olacak ki bu sefer BDP de olayın kilit taşlarından birisi olacağı için iyice çetrefilli bir süreç olacak.

Bir kere artık analizlerimde 74 bini bu sene dip kabul ediyorum...Algılarımıza yenilmiş olsak da çizgileri kabul edeceğiz ve artık hayalciliği bırakacağız bence.

Neyse önümüze bakacak olursak
                  1)bizim piyasanın hedefine hızlıca ulaşıp cumbaba seçimine yine 74 binlerden girmesi mantıklı olur ki bunun için en olası beklentim spot 30' önümüzdeki gün ya da haftalarda 93500 lere kadar yükselip ağır ağır düşmesi olacaktır(birkaç haftada aldığını 4-5 ayda yedirecek yani)
                  2)Diğer olasılık da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin piyasa tarafından çok fazla ciddiye alınmaması ve asıl hedef olan 2015 Haziran'ındaki genel seçimlere göre poz açmak olabilir ki bu durumda yakın zamanda 100binler gelebilir ve sonra yedire yedire 14 ay sonra 58 binlere inebilir.

Bir de 130 binlere gidebilir ki ben önümüzdeki 1 yılı seçim süreciyle geçirecek bir Türkiye'nin yükselmesinden ziyade en az 2 yıl yerinde sayacağını düşünüyorum.

Gördüklerim bunlardır...
                  Ama çok bakmama rağmen bu sene 74 altı göremedim.

Not: Cumbaba adayları Mayıs gibi belli olur diyorlar...Demek ki pala bu ay istediği gibi at koşturacak
                  Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• egelii
                    Tecrübeli
                    • 25 Ağustos 2011
                    • 2961

şşşşşşşşşşştttt
                    çalıyı dürtme az kaldı
                    2gün daha sık dişi
                    şubatın ilk haftası yazdıklarıma bakiürümmm çünküm aklımdakiynen yaptığım tutmadı avradını kesen
                    evet günlükle sat vedi vix
                    hedef 84 olmalı ilk etapta

Yorum

• egelii
                      Tecrübeli
                      • 25 Ağustos 2011
                      • 2961

evet günlükle sat vedi vix
                      hedef 84 olmalı ilk etapta
                      tabi 8800 de al vedi 9400 e gider dediğimiz dax ta sat vedi 9300e düzelcek oda

Yorum

• YALNIZ EFE
                        Çalışkan
                        • 20 Ağustos 2011
                        • 467

günaydın,bol kazançlar

Yorum

• only
                          Yeni Üye
                          • 10 Eylül 2011
                          • 53

Piyasa yapıcı bizim müteahhitler gibi olmuş....

hepinizin aqua ...

pişman edecem sizi msj veriyor

Yorum

• poritino
                            Çalışkan
                            • 04 Mayıs 2009
                            • 2005

spotta 89950 ye geldiğimizde akkoyun karakoyun ortaya çıkar bence...
                            Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• Misafir

dr bell
                              bi ses ve nereyesun
                              VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              hala cort tutan var mı,dohtorrrr,egeliiii,geçmiş olsun battık,90 son vuruşum
                              Ses bir ki burayayum da egelii bayım selamlar sağol VIX100 doktor bey

batmaduk inşallah diycem de kol bacak ortaya karıştı ne keseceğimiz

bakalım hayırlısı..)

Tam takım çalının en dibindeyim güya?? da ağacın tepesi gibi hissi.. nası

bi çalıysa..

Hata trader'ın ta kendisindedir, benim portföydede bende.. Against all the

odds, herdaim.., beceremedik son en kritik flat'ı..

Allah'tan dışarılar çıkışa ara verdi de kırmızıları yaktı son 2 trade günü, bide

Başçı faizde biat etmedi delioğlan aklı olanlara.. Yoksa nerelerde olurduk yine eyvah..

Çok zor trade oluyor bu son poz..

DowF shorts devam.. Eur/Usd short gücü var hâlâ, bakalım??

İyi, hayırlı trade'ler..

Yorum

• egelii
                                Tecrübeli
                                • 25 Ağustos 2011
                                • 2961

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Ses bir ki burayayum da egelii bayım selamlar sağol VIX100 doktor bey

batmaduk inşallah diycem de kol bacak ortaya karıştı ne keseceğimiz

bakalım hayırlısı..)

Tam takım çalının en dibindeyim güya?? da ağacın tepesi gibi hissi.. nası

bi çalıysa..

Hata trader'ın ta kendisindedir, benim portföydede bende.. Against all the

odds, herdaim.., beceremedik son en kritik flat'ı..

Allah'tan dışarılar çıkışa ara verdi de kırmızıları yaktı son 2 trade günü, bide

Başçı faizde biat etmedi delioğlan aklı olanlara.. Yoksa nerelerde olurduk yine eyvah..

Çok zor trade oluyor bu son poz..

DowF shorts devam.. Eur/Usd short gücü var hâlâ, bakalım??

İyi, hayırlı trade'ler..
                                yat dr çalı dibine 84 e gelir bu dallama
                                yarın çıkıyon yola çarşamba angıradayım perşembe kurtuluş parkındayım

Yorum

Working...
                                X

Debug Information