korkarak yavaş gidiyo,geldik zırt yerine.
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
son yukarıyı bekliyorum short için,
son indir kaldırı,
yerse.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
biliyoz iti, cümle alem gap doldu diye şortladı tabi,
palada anında gördü tabi.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
74.000 desteğinden beri başlayan tepki hareketi, kısa vadeli düşen kanal direncinin geçtiği 75.500
seviyesini aştı ve bir önceki tepe noktası olan 76.500 seviyesine kadar ulaştı. 76.500 seviyesi destek
haline dönüştürülebilirse, 77.700-78.000 bandı realizasyon gerçekleşecek direnç noktaları olarak takip
edilmelidir. 76.500 üzerinde kapanış gerçekleşmemesi durumunda ise, 75.000-75.500 bandına geri
çekilme yaşanabilir.(global)
FLAT devam,pala yaklaş
TOPA BİRAZ ERKEn mi girdin egelim
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
egeliye bakma sen , o topu defanstan alır , palanın 90'nına çakar.VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster74.000 desteğinden beri başlayan tepki hareketi, kısa vadeli düşen kanal direncinin geçtiği 75.500
seviyesini aştı ve bir önceki tepe noktası olan 76.500 seviyesine kadar ulaştı. 76.500 seviyesi destek
haline dönüştürülebilirse, 77.700-78.000 bandı realizasyon gerçekleşecek direnç noktaları olarak takip
edilmelidir. 76.500 üzerinde kapanış gerçekleşmemesi durumunda ise, 75.000-75.500 bandına geri
çekilme yaşanabilir.(global)
FLAT devam,pala yaklaş
TOPA BİRAZ ERKEn mi girdin egelim
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlonglarla yola devam bakalım

kimseye tavsiye değildir.
Longları 77500 den kapanıp, aynı yerden short yaptım, dayanamadık ne yapalım
kimseyey tavsiye değildir.

Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
evet yukarda gidecek yeri var daha,
yeter diyecen birazda terste bekleyecenki piyasayı yapsınlar öyle kazandırsınlar değilmi
galiba bu taktiğe para var vobda diyorum, ama zamanında inmeli, terse gelirsende zamanında inmeli, kazansanda biyerde inmeyi bilmeli.
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
77600 cort ilave 2 partegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77500 part 2 mal 77250
cort maliyet 77425
yat aşşa
Yorum
-
77 550'den bende bindim,
ek kurşun da hazır elde daha bekleyeceğim.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bull şubatın oyuncusu sensin.Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet yukarda gidecek yeri var daha,
yeter diyecen birazda terste bekleyecenki piyasayı yapsınlar öyle kazandırsınlar değilmi
galiba bu taktiğe para var vobda diyorum, ama zamanında inmeli, terse gelirsende zamanında inmeli, kazansanda biyerde inmeyi bilmeli.
kimseye tavsiye değildir.
maşallah.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
pala uçkuru bi salsa eyi olacakta bakalım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
76900 filetttoegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77600 cort ilave 2 part
cort maliyet 77425
yat aşşa
Yorum

Yorum