75150 ciddi önemli oldu.bi türlü altına gelinemedi.
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
onsla paralel dolaresde inmekte bu olumlu.vadeli dirençte geçemezse basar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
vadelide 75800 korunamazsa eyi olmaz.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Geçen haftadan belliydi salı böle olceegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersalı
bişeyler olcek didimdi ya geçen hafta
hala bekliürüm bakam
Dolara bascekleri
Pori sebeblendin inş
Yorum
-
dolares 2.23 kırmalıki işe yarasın.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
yok abi...ben daha da düşüş bekliodum..olmadı.. 78 e doğru short olurum...senin hedef neresi?egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeçen haftadan belliydi salı böle olce
Dolara bascekleri
Pori sebeblendin inşSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
tebrikler hemşom.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeçen haftadan belliydi salı böle olce
Dolara bascekleri
Pori sebeblendin inş

Yorum
-
-
81800poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok abi...ben daha da düşüş bekliodum..olmadı.. 78 e doğru short olurum...senin hedef neresi?
Yorum
-
biztik Euro bazlı al vediegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2güne al veriür dowf bende
biztik yoro bazlı yarın al veriür dr
dowf dediğim gibi çarşamba al verir
daxi de peşlerinde hep beraber küresell bi alım dalgası
Yorum
-
cumaya kadar olumlu ve dalgalı seyir devam edecek gibi görüntü oluşmuş.5lik sistemler yarının testere olabibileceğini düşündürmekte.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
hemşom bendede 80950 direnç çıkmış,bir diğer sistemde ise 81950 hergün ilerleyerek senin 81800 direnci hedeflemekte bakalım nolacak.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster81800
Yorum
-
Her kim ki dip bulundu diyorsa bence yanılıyordur...shortları bitirmek demek spotta 81 lerin üstüne atmak demektir ki bence atamaz.VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLifeStyle™ â€�@KamarLife 2 sa.
Her ne olursa olsun hangi kötü haber gelirse gelsin.. Makinalar shortları bitirmeye ayarlı artık.
geçmiş yıllarda böyle dip varsa borsayı bırakırım....Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Arkadaşlar şunu unutmayalım...Piyasalar artık tayyip başkanı istemiyorlar...ABD de tayyip başkanı istemiyor....Komşular da tayyip başkanı istemiyor...kısacası kimse tayyip başkanı istemiyor.
Seçimlere kadar bu piyasaya basabildikleri kadar basmaları icap eder artık...
Tam gırtlağımıza basmışlar ve seçimlere 2 aydan az bir zaman kala ölümü göstermeyecekler mi yani?
Seçimlere düşük dolar ve yüksek borsa ile mi gireceğiz yani?Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum