bu yükseliş şekline kama mı deniyordu? 5 dakikalıklarda...
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Diğer köyde çok az ileti yazılıyor ve hepsi de short yönlü... buradan sentiment yorumlamak yanıltıcı olabilir çünkü forumdaki ileti hacmi cok düşük...
zannımca birçok kişi filet ya da longda beklediği için sessiz... pala bu bölgeden çok mal yedirdi artık alıcı gelmiyor gibiSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
s.a aşağı geldikçe poz artıyo buda hoşuma pek gitmiyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
75050 uzun istop yeri.pala direniyo.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
çarşının dadı yok.kısalar patladı.sıra uzunlarda.heheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
75500altı kısa üstü tutta.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
YellenGız iş başı yaptı, onuruna bahanesiyle hazır yolda yakınken son bi 16,xxx
yöresi yalandan zorlanıp dolanıp ikinci tur satış fırsatı var zalim PY/BY balinaların..
DowF de long yönlü trade fena fikir değil kısa vadede +400/500 pts. civarı marjlı..
...
BİzT'ik tam bitik zaten, burdada flat devam.. Dow'da yukarı yönlü son bir hamle
gelirse temkinli eşlik edilebilir bakalım..
Ancak aksi gibi Dow bu fırsatı yukarı yönde değerlendirmezde dümdüzeltmeye
devam ederse, biztik-30 endeksimiz ve vadeliside yıllık bazda son kale 73,xxx
desteklerini aşağı yönlü acımasızca kırabilir..
...
İyi trade'ler, selamlar..
Yorum
-
Döviz mevduatları hızlanarak artıyor,,, eyi mi kötü mü ?
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Buraya kadar iyi kıyak attılar -1,000 pts. indirimli Dow devir işlemi tamamda yani
şu ofisdeki ilk piyasa gününde Yellengız'a hiç acımıyolar )..
...
Henüz herbiyer flat devam.. Şu ana kadar en iyi poz flat'ti valla günlerdir..
...
Bakalım, gözümüz long yönlü DowF öncelikli..
Yorum
-
2güne al veriür dowf bendeBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBuraya kadar iyi kıyak attılar -1,000 pts. indirimli Dow devir işlemi tamamda yani
şu ofisdeki ilk piyasa gününde Yellengız'a hiç acımıyolar )..
...
Henüz herbiyer flat devam.. Şu ana kadar en iyi poz flat'ti valla günlerdir..
...
Bakalım, gözümüz long yönlü DowF öncelikli..
biztik yoro bazlı yarın al veriür dr
Yorum
Yorum