TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

DowF shortlar 11 paket, ort. maliyet 16,48x lerdi..

2 paket 15,963'den kar-al yapıldı.. +520 pts. *24,5 kaldıraç..

2 paket de 15,901 ve ,911 de bekler, good till cancel.. Bugün gerçekleşebilir,

Dax'ın haline bakılırsa.. Hepsi gerçekleşirse poz %36 kavırma kar-al olur,

kalan %64 yeterli DowF short'la trade devam..

Yorum

• Misafir

Sistemli yüzdesel kar-al yaparak poz azaltmakla beraber kalan BİzT'ik shortlar,

DowF shortlar ve portföy Dolares'lerle mücadeleye devam..

Volatil dönem tüm piyasalarda, kar yüksek oranda oluştukça safe lock profit trade gerekleri..
      ..
      Herkese hayırlı trade'ler ve iyi haftasonları dilerim..

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

arkadaşlar çok büyük bir algoritmik makinaya karşı çarpışıyoz.dün ilk defa dikkatimi çekti ve bugün endeks kapanışıyla kıyasladığımda neredyse en dandik hisselerin bile kapanışları aynı derecede günlük oransal kapanışlarını yapmışlar.vadeliye aynı hesapla endeks kapalı oda değerleri geldikten sonra uyguladım ve ona göre işleme girdim ne olsa beğenirsiniz.tam endekse paralel kapandı ve bende 78550 den giriş yaptım ve 78875 den pozu kapadım.anlıyacağınız.ağanın makina kodlarını böylece deşifre etmiş oldum.hehe.hayırlı akşamlar.
        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• Misafir

Makinaya karşı onda olmayan en güçlü ve tek silahımız insanlığımız..

Her anlamda kullanmasını bilene, ve tabi bildikçe..

Yorum

• egelii
            Tecrübeli
            • 25 Ağustos 2011
            • 2961

uyumuş kalmışım yorgunluktan
            bişeyde farketmemiş uyuduğum rakamda kalmış
            78850 long devam

Yorum

• Misafir

DowF 15,901-911 kar-al'lar da gerçekleşmiş madem

15,87x'ler cazipti 2 paketini daha iade ettik skenderettin efendiye..

+610 tic pts. oldu bu grupta..

DowF zırvasal poz %55 take profit tamam, kalan %45 short devam..
              ..
              Yellen bacılarına kıyak marjı açmak için boğa kıyımı yapıyorlar global anlamda,

ne kadar kibarlar dimi.. Yermiyiz lan biz, 17,000'e gidecekmişte yok bilmem ne..

Dümdüzeltmeden başkan değişmeden olmaz öyle bedava, danışıklı dövüşçü ya zaten bunlar..

Yorum

• Misafir

15,83x günün dibi sayılır 1 paket daha kar-al yaptık..

Kalan %36 poz DowF shortlarla haftaya devam..

Yorum

• kani
                  Tecrübeli
                  • 26 Kasım 2010
                  • 1084

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  arkadaşlar çok büyük bir algoritmik makinaya karşı çarpışıyoz.dün ilk defa dikkatimi çekti ve bugün endeks kapanışıyla kıyasladığımda neredyse en dandik hisselerin bile kapanışları aynı derecede günlük oransal kapanışlarını yapmışlar.vadeliye aynı hesapla endeks kapalı oda değerleri geldikten sonra uyguladım ve ona göre işleme girdim ne olsa beğenirsiniz.tam endekse paralel kapandı ve bende 78550 den giriş yaptım ve 78875 den pozu kapadım.anlıyacağınız.ağanın makina kodlarını böylece deşifre etmiş oldum.hehe.hayırlı akşamlar.
                  heheheheh usta bu makinalar adamın imanınını gevretir bizdemi makine yapsak
                  oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• poritino
                    Çalışkan
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 2005

biraz bakındım da endeks yapması gereken sıçramayı yapamamış..U30 a haftalık olarak euro bazlı bakınca umut verici birşey görülmüyor şimdilik.
                    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
                      Çalışkan
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 2005

güzel bir yükseliş trendi başlatması için u30 da euro bazlı 23500 ü yarın görsek ve haftayı da 26600-27000 eurolardan kapatmalıyız ki ciddi bir yükselişten bahsedelim...

bunun dışında her hareket mal yedire yedire düşüş getirmesi anlamına gelir
                      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• kani
                        Tecrübeli
                        • 26 Kasım 2010
                        • 1084

poritino ustad bi ölü kedi sıçraması lazım bu endekse iyi bişey olur mallara yeni alıcı gelmiş olur
                        oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• poritino
                          Çalışkan
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 2005

selamlar...bereketli bir hafta olsun....

XU030 için euro bazlı da 23500 leri görmeden long açmayı düşünmüyorum....olur da oraya değmeden 78-79 lara gidersek ölümüne shortlarım

Yorum

• poritino
                            Çalışkan
                            • 04 Mayıs 2009
                            • 2005

lo bunun mecali yok yukarı sürmeye....nasıl cıkacak deyin hele... bastım shortu gafasına...yukarı sürdükçe biraz daha basarım... sonra stoplarım

Yorum

• egelii
                              Tecrübeli
                              • 25 Ağustos 2011
                              • 2961

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              lo bunun mecali yok yukarı sürmeye....nasıl cıkacak deyin hele... bastım shortu gafasına...yukarı sürdükçe biraz daha basarım... sonra stoplarım
                              Tek umut dolarese basmaları
                              Yoğsam durum kötü kolla diün yani
                              Kuzuda çekiliyom demiş

Yorum

• poritino
                                Çalışkan
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 2005

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Tek umut dolarese basmaları
                                Yoğsam durum kötü kolla diün yani
                                Kuzuda çekiliyom demiş
                                yükselebilir egelim...ama buradan gelecek yükseliş bizi pek bir yere taşımaz diye diom...

bu arada sentiment short gibi gelio ve bu beni işkillendirio...

o yüzden kenara cekildim accuk karla.. şu veriyi nasıl kullanırlar bilemedim

Yorum

Working...
                                X

Debug Information