poritino Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
pazartesiyi ve salıyı da hesaba katarak plan yap bence.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapanışa doru 80bin üstüne atmasın bu
haftaya fed var...zaten o yüzden böyle güle oynaya düşürüyor...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
80400 de vereyim diürümporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlongları nerden kapican lo? benim elim ala gitmiyor ne hikmetse...
Yorum
-
-

BU POZİSYONU VERECEKSİN HANSA KARŞI ONDAN SONRADA NİYE İNMİYO DİYECEKSİN
ÖNCE POZİSYONU KAPATMAK LAZIM İNMESİ İÇİN.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
pala şu anda KY yi bu gözle görüyorGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BU POZİSYONU VERECEKSİN HANSA KARŞI ONDAN SONRADA NİYE İNMİYO DİYECEKSİN
ÖNCE POZİSYONU KAPATMAK LAZIM İNMESİ İÇİN.

bu arada şu gergin günde bu fotolar iyi geldi

arada lazım...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bunu öne çekiyorum....U30 bugün hedefime ulaştı....poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada alt bollinger direkt referans alınamaz...aklınızda olsun....sadece o seviyeler dikkat seviyeleri...
500 puan daha altına da sarkabilir ve çok kere sarkmıştır ama günü altında kapatmasını beklemiyorum anlamında yazdım.
spot 30 atıyorum bugun maks 2500 puan marj olsa 82200 den saysak u30 77700-77800 e de düşebilir
iyi seanslar...
çok kafa bulandırmayayım.
daha fazlası artıkın anomaliye döner...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
hosbulduk cigerim ...soyle uzaktan bakiyorum ...sn kuzu nun degimiyle yaralarimi yaliyorum ...eksperim yok ,hele ciddi bir eksiklik var diyorum ..sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervaaayy, paradigmayimi gordum asagida, hosgeldin
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
eksper shorta dönmüştü geçen hafta sanırımparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhosbulduk cigerim ...soyle uzaktan bakiyorum ...sn kuzu nun degimiyle yaralarimi yaliyorum ...eksperim yok ,hele ciddi bir eksiklik var diyorum ..Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bu arada dikkatimden kaçmış...benim U30 da dolar bazlıda 2003 ten gelen bir yükseliş kanalım vardı....sabah tam nokta atışı oradan açmışız ve de düşüş gelmiş....
Acaba gün sonunda egelinin de dediği gibi 80400 lere alıp tekrar o seviyeden kapamak isterler mi? yarım günde heyvan gibi düştük sonuçta. kalan yarım gün ne etcek bu namıssız?
Babo abi de 24-25 euroların U30 da dip olmasını beklediğini soylemişti ki oralara geldik
neyse kafa bulaniii....daha cok yormamak lazımSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
XBANK usd bazlıda 2012 deki en düşük değerini tam görmüş...cuk diye oturmuş orası da.
artık kritik yerlerdeyiz yaneSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
evet öğleden sonra dolara göre katliam olabilirmi şimdi?
mevzilerinizi terketmeyin açılışa az kaldı, yok sigara içmeye çıktıydım, zıçmaya gittiydim, pala affetmez ona göre.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
işte buna anomali diiler....benim verdiğim yere kadarki kısım KY nin hakkıdır...gerisini pala alır... çizgilerin bittiği andır çünküm...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBunu öne çekiyorum....U30 bugün hedefime ulaştı....
daha fazlası artıkın anomaliye döner...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum

Yorum