spo30 günlükte 781XX lerde alt bollinger var....oralara yaklaşırsa long kovalarım...o bollingeri bugün kırması zor olabilir.
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bu arada alt bollinger direkt referans alınamaz...aklınızda olsun....sadece o seviyeler dikkat seviyeleri...
500 puan daha altına da sarkabilir ve çok kere sarkmıştır ama günü altında kapatmasını beklemiyorum anlamında yazdım.
spot 30 atıyorum bugun maks 2500 puan marj olsa 82200 den saysak u30 77700-77800 e de düşebilir
iyi seanslar...
çok kafa bulandırmayayım.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
78775 ten kapandım....ABV...bundan sonrası için heç bir fikrim yok. hata yapıp butun aldıgımı vermeye baslamiim.
pazartesi açılışta yeni pozumu açarım...
Not: az önce spot30 da 78100 lerden long kovalarım deyip neden kenara cekildim derseniz..kafam bulandı
ve bugun kapanışın buralardan cok otede olmayacağını düşündüğüm için risk almaktan vazgectim...egeli olsa onu takip edip al-sat denerdim.
herkese iyi haftasonlarıSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
sevgili dostumBull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryav egeli hem diyon biz inince binme, ortak poz alalım
sana uyuyoruz 82200 görür bu didik işe bak
82200 diyon 82100 e veriyon nasıl iş
şimdi napcam ben uydum sana zarar ittim.

82125 görmüş 75 puan şaşmış o kadar olsun
verme konusunda ise gerçekten 82200 yazmıştım fakat o ara arkadaş geldi başıma dikildi otobüs şoförü geldi diye aradı tekrar baktığımda değerin değiştiğini görüp 82100 e yazdım
allah yüzüme bakmış tam 4bin liradan olcektim yoksa
bizi yolda durdurdular göndermediler hacımporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen yine bir kontrol et...sonra flatsin sanıp yarın bakmazsın, pazartesi bir dönersin kucağa almış meğer pala.
30 km yi 10 saatte yürüdük valiliğe tepkimizi goduk geri geldim hemen açtım baktım ki
gitmiş bizim mallar
para duruyo guzu gibi
derin bi oh çektim
bi rakı balık alcen va benden
Yorum
-
78.8250 'den lonk , haydin rastgele.
Not : vaybe da geçenlerde 81.825'den lonklayıp dipmi diye seviniyordum , 3 bin altına kaymışız.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
müdür yanlımıyorsam 500 pointe revers alırsın senegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78850 long
=
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili dostum
82125 görmüş 75 puan şaşmış o kadar olsun
verme konusunda ise gerçekten 82200 yazmıştım fakat o ara arkadaş geldi başıma dikildi otobüs şoförü geldi diye aradı tekrar baktığımda değerin değiştiğini görüp 82100 e yazdım
allah yüzüme bakmış tam 4bin liradan olcektim yoksa
bizi yolda durdurdular göndermediler hacım
30 km yi 10 saatte yürüdük valiliğe tepkimizi goduk geri geldim hemen açtım baktım ki
gitmiş bizim mallar
para duruyo guzu gibi
derin bi oh çektim
bi rakı balık alcen va benden

egelim trade edecez mi?Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
beyler gün sonu kapanış tahminimi simdiden diyem...
ya bugünlük dip bulundu ve u30 gün sonunda yine dipten kapanacak ....
Ya da 500 puan daha altına sarkıp yine 78100-300 lerden kapanacak....
Kısacası U30 da kapanış belli...78100-78300 arası....
Trade ederken aklınızın bi kenarında olsun...asıl pazartesi yapacağımız hareket ana yön hakkında ipucu verecekSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
-
Egelim dün sizi durdurduklarını haberlerde okudum...aklıma sen geldin hemen...yolu kapatmışsınız...bir yığın araç trafikte kalmış..muhtemelen o insanlar gösteri ve yürüyüş yapmanıza izin vermeyen devlete sövmek yerine size kızmıştır...
bizim insanımız anca keyfine düşkün maalesef...hakkını arayanın yanında olmaz da keyfini kaçırdığı için karşısında olur.
Toplantı ve gösteri herkesin hakkı ama ülke ülke değil ki...polis yol kesiyor...
neyse sinirlenmiimSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
akşam 7 gibi geldi adamlar ehliyet ruhsatları topladılar bastılar gittilerporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEgelim dün sizi durdurduklarını haberlerde okudum...aklıma sen geldin hemen...yolu kapatmışsınız...bir yığın araç trafikte kalmış..muhtemelen o insanlar gösteri ve yürüyüş yapmanıza izin vermeyen devlete sövmek yerine size kızmıştır...
bizim insanımız anca keyfine düşkün maalesef...hakkını arayanın yanında olmaz da keyfini kaçırdığı için karşısında olur.
Toplantı ve gösteri herkesin hakkı ama ülke ülke değil ki...polis yol kesiyor...
neyse sinirlenmiim
bizde sabah 8 e kadar yürüdük valiliğe bunun 2 saati dinlenme
apış araları yara ayaklar yara
ambulansları geçirdik
biri vardı kız istmeye gitcem diyor almış çiçee çukulatayı
lem sana kızmı yok didim
genede sesimizi duyurduk diyelim
Yorum
-
500 puan 12 k vurduğumda 600 gayme ediür desonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermüdür yanlımıyorsam 500 pointe revers alırsın sen
=
80400 e gider bu bence
Yorum

Yorum