TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ağam pastaya ekşi döksede zipotta ağır mala dalmış gibin.hayırlı akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhacım gel bi ortak pozumuz olsun aynı yönde olam yaw
biz iniyoz sen biniyon biz biniyoz sen iniyonegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82250 lönkegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82 lönk
mal 82125egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster81800 ilave
mal 82Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster81850 longladım
kimseye tavsiye değildir.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82 ortili lönkleri 82200 e verip angıraya doğru yola çıkıiürüm
yarın yürüyüş varegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAllahına gurban
82100 yazdımdı 14.50 de
yav egeli hem diyon biz inince binme, ortak poz alalım
sana uyuyoruz 82200 görür bu didik işe bak
82200 diyon 82100 e veriyon nasıl iş
şimdi napcam ben uydum sana zarar ittim.
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
ben de bazen kafama yatınca egeliyle trade ediom ama hep onun değerlerin 100 puan altından işlem yapıomBull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryav egeli hem diyon biz inince binme, ortak poz alalım
sana uyuyoruz 82200 görür bu didik işe bak
82200 diyon 82100 e veriyon nasıl iş
şimdi napcam ben uydum sana zarar ittim.

Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
sen yine bir kontrol et...sonra flatsin sanıp yarın bakmazsın, pazartesi bir dönersin kucağa almış meğer pala.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAllahına gurban
82100 yazdımdı 14.50 deSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBuraya kadar geldin kırma artık beni

İşim nedeniyle çıkmak durumundayım akşama görüşürüz. Hayırlı ve bol kazançlar.
Teşekkür ederim beni kırmadığın için.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
80175 teknik geçiş noktası altında kaldığı sürece kısalar korunabilir.81150 ise ana dirençtir.durum sistemseldir.hayırlı cumalar bol kazançlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Döndüğü yer manidarthebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15 lik grafiği 60 lık diye atmışım kimse de uyarmıyor

I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
80350 longlar kapandı aynı yerden short devam short
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
teee 79 bin altına düşerse dünkü zararı anca kurataracaz, ne biçim işEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
shortları 79500 den salladım...longa döndüm...
spot 30 da yaklasık 1200 puanlık marj oldu... bugun daha fazla vermeme ihtimaline oynadım.
,
ama birşeye güvenmiyorum...kimse etkilenmesin. sadece ihtimale oynadım.
zaten U30 da 78900 altına da verirse gunu her yerden kapatabilirSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum

Yorum