öyle bir yerdeyızki aşağıda 81 100 var yukarda ise 83 100 var bakalım nereyi ziyaret edecek ilk etapta bunlar var tabiki bana göre
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
9 Ocak'ta burdaki iletim.. İyi öngörü para kayıplarını önleyebilecek en güçlü silah..BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster80-85 testere bölgesi mi yoksa, hala?.. 73-96 büyük kanal,
80-88 daha kolay trade bölgeli üstü-altı ya teyidli eşlik edilesi yada kesin yok anlamında..,
portföy bantlı olmuş kanallar.. Şubat vade
Bulunduğumuz 'özel süreçte' kısa süreli periyodlara fazla itibar etmeden, mümkün olan en
uzun soluklu periyodlarla uyumlu trade stratejileri portföy kurtarır, kalıcı kar imkanı sağlar..
..
Özel süreç; Seçim ekonomisi biZtik ve dolaresde VE tarihi zırvalar global anlamda..
Yorum
-
gıpraştım bilem egelim...ofisten cıkmam gerekiyordu 82350 ye cektim emirleri gitmişegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergyneşme gari bence 300-500 puan için
30luk al vedi 82700 e gider akabinde seetliği al verdirip 83200 e gider
bugüne yetişirmi bilmem ama kapanışa doğru netleşir
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
ağam çarşıyı karıştırabilir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
82100 shortlarla arkaya yaslandım tamamdır.
kimseye tavsiye değildir
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
sabah 650 ye basıp 300 den geri aldıklarım var elde 82100 veya 82 ye bascem az sonaporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergıpraştım bilem egelim...ofisten cıkmam gerekiyordu 82350 ye cektim emirleri gitmiş
herkesin kenarda durduğu yerde benim ne işim va oyunda
hafta sonu kafam raat olsun aq
Yorum
-
ula 14:30 da basacağından emindim ama short olmamıştık...neyse longuz bakalım...aldığım yerden stoplarım artık..tutalım birazSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
kafam s2ldi vallaporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83100-83200 hedefimde şu anda...daha üstünü bilmem
aşağı gelirse sölerim
82 ye vedim 81850 ye geri aldım
Yorum
-
81600 stop olarak kullanılırporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster81600-81625 benim içi kritik...
sanırım herkes için
Yorum
Yorum