82,700 de engel i aşabilecek mi acaba
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
poritino hocam mutimar ı başka mecralarda gördüm neler oldu acaba ...Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
82,500 le fikrini değiştirdi malesef manidar değilmi?eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslın da 82,000 den al veren başka bir zımbırtı hangine bakacağımı şaştım kaldım çok olması insanınkafasını karıştırıyor sağlam olsun diyorum ama olmuyor ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
bilmiom erenim...koptum o ortamdaneren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterporitino hocam mutimar ı başka mecralarda gördüm neler oldu acaba ...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
neyse çok sık yazmakla insanların kafasını kurcalamayayım ben en iyisiKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
ben kaçar dostlar...82950 ye cıtırdan kar al yazdım..olursa olur...iyi seanslar
82950 kritik bir yer degil bu arada...sadece benim ABV noktamSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
o rtam da değil yeni bir ortam bu ortamporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbilmiom erenim...koptum o ortamdan
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
82700 lerde egeliyi dinleyeydik iyiydi...
olur da 82500 görürsek filet kalıp 14:30 da 81800 lere gelirse long kollayacağım.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
short devam short
artık epey bir süre long kovalanmaz arkaya yaslan durumu var bence, bozlumazsa tabiii
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
82,500 satan şu an yukarı gidecem dedi maymun iştahlı bu yaf nasıl inanırsın ...eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82,000 den al veren başka bir zımbırtı hangine bakacağımı şaştım kaldım çok olması insanın kafasını karıştırıyor sağlam olsun diyorum ama olmuyor
82,500 le fikrini değiştirdi malesef manidar değilmi?Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
ya dostlar ew sayımı bilen ler tertiplinin Tesadüfmü bilemem ama birçok senette "reverse down" sinyali aldım.
Yarın ki BIST 100 ü merakla bekliyorum. Son kısımdaki üçgende tamamlandı. demesi ne anlama geliyor bilenler yardımcı olabilirmi acabaKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
gyneşme gari bence 300-500 puan içinporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82700 lerde egeliyi dinleyeydik iyiydi...
olur da 82500 görürsek filet kalıp 14:30 da 81800 lere gelirse long kollayacağım.
30luk al vedi 82700 e gider akabinde seetliği al verdirip 83200 e gider
bugüne yetişirmi bilmem ama kapanışa doğru netleşir
Yorum

Yorum