TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Bull Market
    Tecrübeli
    • 23 Mayıs 2007
    • 597

Akşama fed başkanı konuşacak bakalım
    ABD için iyi gelişmekte olanlar için kötü konuşma olmuş olur heralde,
    bu basışın başka anlamıda yok sanırım, hareketin yönünde pozda kalmak mantıklıydı.

İyi akşamlar.
    Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• mehmetkirsoy
      Kıdemli
      • 03 Ocak 2013
      • 3325

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      vayyy arkadaş ben yazdıktan sonra da basmaya devam etmiş...ama öğlen uyarmıştım dostlar...sentiment longken palanın yukarı sürmesi mantıksızdı. bazen sadece çizgilere değil kafayı kaldırıp sağa sola bakmak lazım.
      bilen basıyor ne olacağını çok önceden satın aldılar.. put opsiyonu almışlar ayın 18 vadeli.. bu ne zaman cumartesi yarın cuma.. şaka gibi ama bende inanmamıştım fakat o yöne gidiyor..

fiyatı da 43

şuan tur fon fiyatı 45,4

hesapla yarın ne kadar daha düşebileceğini. ki 43 altına inerse kar edecek birde... 43 az bile..

Yorum

• egelii
        Tecrübeli
        • 25 Ağustos 2011
        • 2961

allahtan 83250 ye basmışım yarısını
        ve yine allahtan 83 e alım yazcem deyip yazmamışım yazdım sanıyordum
        gün içi o kadar işlem yaptım saat 16 da giderken bugün için 600 gayme kar yazıyodu hanede
        şuan geldim 35 gayme eksi
        bu gadar düşüşte olsun o kaddar
        hem yarına kurşunumuz var deyelim
        hepsini bassak daha eyi ollcekmiş ya neyse

Yorum

• egelii
          Tecrübeli
          • 25 Ağustos 2011
          • 2961

geri kalanları 83500 e yazmıştım 83375den dönmüş yuhh

Yorum

• egelii
            Tecrübeli
            • 25 Ağustos 2011
            • 2961

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            vayyy arkadaş ben yazdıktan sonra da basmaya devam etmiş...ama öğlen uyarmıştım dostlar...sentiment longken palanın yukarı sürmesi mantıksızdı. bazen sadece çizgilere değil kafayı kaldırıp sağa sola bakmak lazım.
            hasarsız atlatmanın tesellisi kaldı elde

Yorum

• egelii
              Tecrübeli
              • 25 Ağustos 2011
              • 2961

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              BİzTik ve DowF shortlar + Dolares devam..
              ..
              Beter ol sende Dax, kızar bozar yapıştır etiketini zırvana, vakti zamanı geldi de geçti bile..
              bu dow burdan döner hacım bana göre

Yorum

• mehmetkirsoy
                Kıdemli
                • 03 Ocak 2013
                • 3325

haaaaaa
                bu tuzakta olabilir

bu 43 olayı çok dillendirildi.. şaka gibi bişey çoğu kişi biliyor...

flatim böyle keyifle şamatayı izliyorum

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

o gördüğünüz 100 lot bendenizindir sakın haaa ağanın sanmayın.hehe.
                  bu arada 81900 den 1 dene uzun elimde kaldı ne yazıkki.yarın icabına bakılacaktır.
                  ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                  sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                  müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• Misafir

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    bu dow burdan döner hacım bana göre
                    Dönmezse dönemezsede beter olur egelii bayım..

Az global boğa kıyımıda farz oldu artık, hazır ayı neslide tükenmişken

dışarılarda Dow-Dax öncelikli derin bi düzeltme öngörmekte fena fikir değil hani..

Direnicez elbet, bedavası zor ve az bu işlerin.. Hayırlısı bakalım..

Yorum

• taka
                      Kıdemli
                      • 22 Eylül 2009
                      • 3774

bu ayın sonuna kadar geçerli öenemli değerler.kırmızı çoook önemli bide en alt ve en üstteki namıssızlar.aradakiler palanın dansına yarar.hehe

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

x100 de veremde kaçam gayri.yorum öldürür.sistem yaşatır eğer sistem gibi sistemse.

Yorum

• sonperde33
                          Kıdemli
                          • 03 Ağustos 2011
                          • 3010

yarına lönk kaldık ,
                          hadi hayırlısı bakalım,
                          herkes short ve flat , umarım yarın çıkış fırsatı verir,
                          hazır benim hissede maliyetimi geçmiş spotta gubrfler , veremde kurtulam diyorum herşeyi.
                          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• taka
                            Kıdemli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 3774

sayın mod avatar değişimini kaydetmede sorun var.aşağıdaki mesaj kaydet dediğimde gelmektedir.

Yorum

• poritino
                              Çalışkan
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 2005

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              geri kalanları 83500 e yazmıştım 83375den dönmüş yuhh
                              Ya ben ne edem... Sabah günün en düşüğünden longlama başarısını gösterip ofis dışında olcam diye 200 puana tamah eden ben... Akşama doğru 83375 e short yazıp da alamamış olan da ben...1 kademe altına yazmadık keko gibi.
                              günün en yüksek ve düşüklerini yakaladım ama 200 puan karla kapadım...pehhh
                              Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
                                Çalışkan
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 2005

Mehmet Kirsoy kardeşim dostane bir tavsiyede bulunayım mı? bence güzel paylaşımların var ama gün içerisinde çok fazla farklı analiz koyuyorsun ve bu da yorumlarını değersizleştirir bence. misal sabah roketleme muhabbeti yaparken akşama doğru 2 bin puandan daha da aşağı açılış beklemek ve seans kapandıktan sonra da her 2 yöne de eşit şans vermek senin haleti ruhiyenin dağılmış olduğu izlenimi verdi bana

oysa ki bütün gün aynı bant içinde gittik ve geldik.

Evet ben de çok senaryo uyduruyorum ama benim senaryolar hep bir koşula bağlı oluyor ve dün de dediğim gibi bir gece önce yaptığım çalışmaların sonuçları. misal bu sabahki açılışı hiç beklemiyordum anında kenara cekilip sadece geyik muhabbetine vurdum
                                Ama sen seans içerisinde çok yıpratıyorsun sanki kendini. Eğer kararsız kalırsan o gün ekranı kapamak kenarda durmak en güzelidir. bir kaybımız yok sonucta.

Misal eğer bull market gibi al-satcı değilsen,200-300 puanda poz değiştirmiyorsan gün içerisinde defalarca algını değiştirmen sana faydadan cok zarar getirir. o şekilde zaten dibi yakalasan da o malı tutman cok zor olur.

bunlar bir dost tavsiyesidir...kısacası az sakin
                                Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information