TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
stopunu ona göre koy da panikleme diye dedimeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereyide ağam neden oyun bozanlık ediyon sen bakem ...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
haydin pala basss rokete,
ağır longum, işin pis yanı toplantıdayım,
kaya gibi çökerim verirse.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
ciddi poz aldılar.yukarı bi sorti şart oldu gibi.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
15:30 USD Çekirdek CPI (Yıllık) 1,7% 1,7%
15:30 USD Çekirdek CPI (Aylık) 0,1% 0,2%
15:30 USD CPI (Aylık) 0,3% 0,0%
15:30 USD CPI (Yıllık) 1,5% 1,2%
15:30 USD Devam eden İşsizlik Başvuruları 2.843K 2.865K
15:30 USD Gerçek Gelirler (Aylık) -0,3% 0,4%
15:30 USD İşsizlik Haklarından Yararlanma Başvuruları 4 Haftanın ortalaması 349K
15:30 USD İstihdam Talepleri 326K 330K
15:30 CAD Kanadalılar Tarafından Alınan Yabancı Menkul Kıymetler -0,10B
15:30 CAD Yabancı Taşınır Değerler 7,21B 4,41B
16:00 USD ABD Dış Alım, Hazine Bonoları 39,70B
16:00 USD TIC Net Uzun Vadeli İşlemler 42,3B 35,4B
16:00 USD TIC Uzun Vadeli Net İşlemler (Swap Dahil) 23,90B
16:00 USD Toplam Net Sermaye Akışı 194,90B
16:45 USD Bloomberg Tüketici Güveni -28,4
17:00 USD NAHB Konut Piyasası İndeksi 58 58
17:00 USD Philadelphia Fed İmalat Listesi 8,7 7,0
17:00 USD Philly FED İş Şartları 44,0
17:00 USD Philly FED İstihdam 2,2
17:30 USD Çoklu Dünya Endeksi Tabloları -157B
18:10 USD Fed Yöneticisi Bernanke Konuşması
18:30 USD Cleveland TÜFE (Aylık) 0,2%ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ağam direksiyonda sanki.yoksa çoktan çökmüştük.bi bit yeniği var.dolarda eyi çalışıyo tv ler.heheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
taka abim tvler derken,
dolarda tarihi zirve, korku senaryoları ..v.s. şeklindemi.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
82800 flat, veriye flat giriyorum
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
83250 ye de ben girdimBull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82800 flat, veriye flat giriyorum
kimseye tavsiye değildir.
Yorum
-
zaten 83,225 engelini aşsak devamın da dökülenlere el sallıyacağım benegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83250 ye de ben girdim
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Hayırlısı.. Daha da düşecek beklentim.. Yellen'e yer açacaklar grafta tarihi zırvadan..egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster16200 lerde kapataydın iyiydi
baya bekletir bu cortla seni
Yorum
-
çok göstere göstere çıkıyor , çok kıllanıyorum :(
ama temiz gibi.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
yük ağıreren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzaten 83,225 engelini aşsak devamın da dökülenlere el sallıyacağım ben
yarısını orda boşaltıp cebe atcem aşşa gelirse bidaha vururum
diğer yarısıyla yarını görcem
Yorum

Yorum