TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • adalı54
    Yeni Üye
    • 19 Ekim 2008
    • 5

şaka bir yana elinizden geleni yapıyorsunuz gerçekten Teşekkürler

ve bir cok aracı kurum çalışanından kat be kat iyisiniz en azından ard niyet yok

Yorum

• poritino
      Çalışkan
      • 04 Mayıs 2009
      • 2005

adalı54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ve bir cok aracı kurum çalışanından kat be kat iyisiniz en azından ard niyet yok
      Egeliyi tek gecerim....Allah nazardan korusun...paladan kıl koparıp duruyo namıssız. bizimki laf kalabalığı..10 söylüyoz biri tutuyor...

ama bugün 84800 üstü kapatmayacağı netti.

yarın kritik olacak bakalım.
      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• egelii
        Tecrübeli
        • 25 Ağustos 2011
        • 2961

adalı54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Art niyetin olmadığı kesin bunun bilinmesi güzel
        Kendimizce alıyoz satıyoz anında ya ıyoz kazansakta kaybetmekte burdayız

Yorum

• egelii
          Tecrübeli
          • 25 Ağustos 2011
          • 2961

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Egeliyi tek gecerim....Allah nazardan korusun...paladan kıl koparıp duruyo namıssız. bizimki laf kalabalığı..10 söylüyoz biri tutuyor...

ama bugün 84800 üstü kapatmayacağı netti.

yarın kritik olacak bakalım.
          Hacım kazanç iyi olmasa elde tutcektim longları ama kar alda etidir
          Yarın sabahtan öleye doğru lönke binebilirsek uygun yerden
          Cuma sabahı eyi bi uzun yapması lazım

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

dün bir üçgenden bahsetmiştim...yarın spot 30 da kritik direnç 38350$, aşağıda ise üçgenin alt çizgisi 37474$

öğlene kadar ekran başında olamayacağım için belki ben gelene kadar atı alan üsküdarı geçer....
            Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• egelii
              Tecrübeli
              • 25 Ağustos 2011
              • 2961

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              dün bir üçgenden bahsetmiştim...yarın spot 30 da kritik direnç 38350$, aşağıda ise üçgenin alt çizgisi 37474$

öğlene kadar ekran başında olamayacağım için belki ben gelene kadar atı alan üsküdarı geçer....
              83600 civarından lönkleyem diürüm

Yorum

• poritino
                Çalışkan
                • 04 Mayıs 2009
                • 2005

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                83600 civarından lönkleyem diürüm
                Egelim ben spot açılışlarına göre karar veriom aslında..o yüzden bir gece önce kafada koşuyom senaryoları ki hızlı karar verem....

keşkem bi habere bağlı 83200 ler cıvarından açaydık sonra 91 e kadar alaydı ama vaziyet artı açacağımızı gösteriyor şu anda.

Şimdi bu namıssız yarın olur da direkt 85 üstü açarsa short zaten yalan olur...
                yarın artı açarsak ama 85 altında olursak 83600 ler olabülüüü...83400-500 ler bile olabilüü ama 50-100 puan derken buyuk parayı da kacırdığımız bir gercek.

Yorum

• Misafir

DowF shortları biraz artırdık.. 16,440'lar çalıştı, 16,450 satışlar kaldı, bekler good till cancel..

16,450'ler çalışsada çalışmasada (ki inşallah yukarı yönelmesin artık çalışmasa daha iyi olur),

anca poz artar ort. maliyet yine en iyi 16,490-500 aralığında olur..
                  ..
                  Dax yarın itibariyle uzun bir süre artık kıpkırmızı olman dileklerimle.. Aylardır tarihi zırvaların

sebep heryerde yeşil etkisi yaptın durdun, bi vedalaşamadın gitti zırvanla yetti gari zilli seni..

Yorum

• eren@
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2008
                    • 2344

selamun aleyküm hayırlı günler ..
                    2013 yılında ve bu yılın başından günümüze dünya borsalarının performansı.
                    Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
                      Tecrübeli
                      • 24 Nisan 2008
                      • 2344

Doların ateşi sönmediği sürece endeks i düşürmek için çaba için de ....
                      Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

arkadaşlar acemi bakışıyla yarın döngüde son gün gibi.zira 9 günlük bara ulaştık.hala zigliyoz bu döngü sürdülemez duruma geldi.kırılma ya yarın yada cuma şart oldu gibi.
                        not: yukardaki yorumu özel birde paylaşmıştım dün gece sizlerede vermek istedim.
                        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

84300 -83700 nötr hat olup bu değer dışı yön değişimi demektir.
                          ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• egelii
                            Tecrübeli
                            • 25 Ağustos 2011
                            • 2961

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            DowF shortları biraz artırdık.. 16,440'lar çalıştı, 16,450 satışlar kaldı, bekler good till cancel..

16,450'ler çalışsada çalışmasada (ki inşallah yukarı yönelmesin artık çalışmasa daha iyi olur),

anca poz artar ort. maliyet yine en iyi 16,490-500 aralığında olur..
                            ..
                            Dax yarın itibariyle uzun bir süre artık kıpkırmızı olman dileklerimle.. Aylardır tarihi zırvaların

sebep heryerde yeşil etkisi yaptın durdun, bi vedalaşamadın gitti zırvanla yetti gari zilli seni..
                            16200 lerde kapataydın iyiydi
                            baya bekletir bu cortla seni

Yorum

• egelii
                              Tecrübeli
                              • 25 Ağustos 2011
                              • 2961

hehehe
                              filet kalmanın faydası dün son hamlede 300 puana fit olup filetlememiz süper oldu

Yorum

• poritino
                                Çalışkan
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 2005

ula dun neler konustuk bugun neler oluyor...

acılısa gore benim planlar degisti....acılıs bekelntimin cok altında oldu. ucgenin altını zorlamaya gidebilir. o yuzden beklemediyim

Yorum

Working...
                                X

Debug Information