Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Egeliyi tek gecerim....Allah nazardan korusun...paladan kıl koparıp duruyo namıssız. bizimki laf kalabalığı..10 söylüyoz biri tutuyor...
ama bugün 84800 üstü kapatmayacağı netti.
yarın kritik olacak bakalım.
Hacım kazanç iyi olmasa elde tutcektim longları ama kar alda etidir
Yarın sabahtan öleye doğru lönke binebilirsek uygun yerden
Cuma sabahı eyi bi uzun yapması lazım
Egelim ben spot açılışlarına göre karar veriom aslında..o yüzden bir gece önce kafada koşuyom senaryoları ki hızlı karar verem....
keşkem bi habere bağlı 83200 ler cıvarından açaydık sonra 91 e kadar alaydı ama vaziyet artı açacağımızı gösteriyor şu anda.
Şimdi bu namıssız yarın olur da direkt 85 üstü açarsa short zaten yalan olur...
yarın artı açarsak ama 85 altında olursak 83600 ler olabülüüü...83400-500 ler bile olabilüü ama 50-100 puan derken buyuk parayı da kacırdığımız bir gercek.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
DowF shortları biraz artırdık.. 16,440'lar çalıştı, 16,450 satışlar kaldı, bekler good till cancel..
16,450'ler çalışsada çalışmasada (ki inşallah yukarı yönelmesin artık çalışmasa daha iyi olur),
anca poz artar ort. maliyet yine en iyi 16,490-500 aralığında olur..
..
Dax yarın itibariyle uzun bir süre artık kıpkırmızı olman dileklerimle.. Aylardır tarihi zırvaların
sebep heryerde yeşil etkisi yaptın durdun, bi vedalaşamadın gitti zırvanla yetti gari zilli seni..
selamun aleyküm hayırlı günler ..
2013 yılında ve bu yılın başından günümüze dünya borsalarının performansı.
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Doların ateşi sönmediği sürece endeks i düşürmek için çaba için de ....
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
arkadaşlar acemi bakışıyla yarın döngüde son gün gibi.zira 9 günlük bara ulaştık.hala zigliyoz bu döngü sürdülemez duruma geldi.kırılma ya yarın yada cuma şart oldu gibi.
not: yukardaki yorumu özel birde paylaşmıştım dün gece sizlerede vermek istedim.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
84300 -83700 nötr hat olup bu değer dışı yön değişimi demektir.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
DowF shortları biraz artırdık.. 16,440'lar çalıştı, 16,450 satışlar kaldı, bekler good till cancel..
16,450'ler çalışsada çalışmasada (ki inşallah yukarı yönelmesin artık çalışmasa daha iyi olur),
anca poz artar ort. maliyet yine en iyi 16,490-500 aralığında olur..
..
Dax yarın itibariyle uzun bir süre artık kıpkırmızı olman dileklerimle.. Aylardır tarihi zırvaların
sebep heryerde yeşil etkisi yaptın durdun, bi vedalaşamadın gitti zırvanla yetti gari zilli seni..
16200 lerde kapataydın iyiydi
baya bekletir bu cortla seni
Yorum