Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
82750 ye yazdım alışları
gelmesini bekliyorum aşşayı bekleyemecem çıkmam lazım
bendeki dakikalık al verdi aşağıya salmayacak anlaşılan ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
gerçi hepinizin malumu da topluca bakılabilir dursun bi kenarda topiği renklendirsin ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Keyborsa' ya desteklerinizi bekliyoruz....
Değerli dostlar,
Sizlerin de bildiği gibi 2007 den bu güne kadar, "küçük yatırımcı dostu" olma hedefiyle hizmet vermeye çalıştık.Çok değerli insanlar foruma yazılarıyla destek verdiler , emek veren herkese teşekkürü bir borç biliyorum.Temmuz ayında verdiğiniz desteklerle 2014 yılına geldik. Forumun yayın hayatına devam etmesi için yine her türlü desteğinizi bekliyorum. Tüm üyelerimize bol kazançlar diliyorum.
Gönüllü destek hesabımız:
Dilaver ŞAHİN
İŞBANKASI
HESAP NO:0059197
ŞUBE NO:1263
IBAN: TR310006400000112630059197
selam geri döndüm....bugün çıtırlık yapabilirsem arada vur kaç deneyeceğim ama bu gaplardan dolayı ki birisine yakalanmıştım geçenlerde iflağım kurudu....yarına eksi gap da gelebilir +1000 +2000 gap da açabilir...bir süre kenardayım... aklım ermiyor bu duruma.
size iyi seanslar
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum