egelii Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
83200 altınna sarknasa iyiydiporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula dun neler konustuk bugun neler oluyor...
acılısa gore benim planlar degisti....acılıs bekelntimin cok altında oldu. ucgenin altını zorlamaya gidebilir. o yuzden beklemediyim
81800 e gadar sarkar bu oralardan lönkleyem diürüm
Yorum
-
hocam destek kırılırsa 80100 görüyorum ben kırılmayacağını mı hesaplıyorsun ....poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlong açmayı planlamıyorum...ofis dışında olacam zaten.iyi seanslar.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
grafiği görünce güvenemedimdi zatenporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterverilmiş sadakan varmış. sonperde de yollamıştır inşallah malları
ama görsem cortda açarmışım
Yorum
-
bişi hesaplamıom...şu anda hiç hesabımda olmayan bi açılış oldu. sıfır yorumum ve öngörüm var. karanlıkeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam destek kırılırsa 80100 görüyorum ben kırılmayacağını mı hesaplıyorsun ....Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
gel hacım gelporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbişi hesaplamıom...şu anda hiç hesabımda olmayan bi açılış oldu. sıfır yorumum ve öngörüm var. karanlık
alırız veririz can veririz
açiürüm hesabı başliürüm alışverişe
Yorum
-
buda başka bir paylaşımım:
9 iş günüdür bir yere gittiğimiz yok.kırılım en geç yarın bir yöne olacaktır.beklentim aşağı bir düzeltme şeklinde.x100 için 63800-64500 arası makul gibi.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
eski kurtların paylaşımlarına her daim ihtiyacımız vardırtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbuda başka bir paylaşımım: .
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
yahu ben teknik olarak görüntüyü yansıtmaya çalıştımda sabah sabah bu puşt neden bu kadar acılı yaptı onu anlamış değilim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dakikalık dönmeden bende yukarıya dönmeyecem .....egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82150 ilk parti lönkkKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Yorum
Yorum