Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ağam egeli flot sen yeni mi short geydin havalar yağış gelecekmiş dikkat et ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Garan da DEUTSCHE YABANCI isteyene veriyor heralde
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
yok lo ofis dışındaydım yazamadım...450 den shortlamıstım...84025 den kapadım ben de
sen de bilisin işini ben bakim gali ne yapem
Garan da DEUTSCHE YABANCI isteyene veriyor heralde
VAKBN a yükleniyor dedi kargalar ne edicek ki
bu arada neden hem dolar hem de spot yükseliyo sorusunun cevabı da burada gizli bence. dolar gevşemiş olsaydı belki dirençten dönük bilem derdik
kuzunun oraya yazmıştım buraya da kopyalayayım sizler tecrübelisiniz biklirsiniz ..
eren@ Nickli Üyeden Alıntı
ben hatırlamıyorum yalnız borsada eski olanlar kuzu başta uzman dostlar bilir HATIRLATMA- Eski zamanlarda hem BORSANIN yükseldiğini hemde DOLARIN yükseldiğini gördüğümüz günler yaşadık neden şimdide olmasın diye bir twit okudum
asıl yarın kritik bir gün olacağını düşünüyorum...
bugünkü hareket bize yarın için sinyal verecek...
bu arada dün spot 30 için 38400 ü direnç vermiştim...henüz 38,160 dan dönmüşüz..giderse yukarıda giderse biraz daha marjı var.
bu arada neden hem dolar hem de spot yükseliyo sorusunun cevabı da burada gizli bence. dolar gevşemiş olsaydı belki dirençten dönük bilem derdik
beyler kapanışa gerek kalmadan benim strateji netleşti gibi...
bugün 83 lerin altına vermezse yarına ufak bir ihtimal de olsa 90-91 binlere pinokyo bar yapma ihtimali var bence. bu çok düşük bir ihtimal ama aklınızda olsun.
bunun için acele etmeyeceğim yarın da 83 lerin altına vermediğini görürsem zaten şansımı bundan yana deneyeceğim
bugün çekirgeliğe devam
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum