banka ekranım kapalı, olsa açardım şortuda üşeniyom şimdi açmaya.
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
83300 den flat kaldım
flat devam flatEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
çok namussuz piyasa oldu
flat kalsak daa iyide işteEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Zor piyasa, short'un da işi zor, bakalım belki satış gelir biyerlerden bu şartlarda bile..egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdr bell kısaları kapadın mı
82800 den uzundayım yaırn 83800 e devredem diürüm haberin ola
Yorum
-
83825 tekrar short
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
lan pala , tam bir haynatazor'sun,
neyse üttümmü üttüm, yarına bakıcaz artık.
bull hocam cesaretine tebrik, yarına short kalmışssın rastgele artık.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
geceyede short devam olduk bakalım
kimseye tavsiye değildir
iyi akşamlar.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
egelim tebrikler, güle güle kullan paladan kopardığın kılları,
kaz tüyü yastık derler ya, kazın en iyi tüyü gıdığından alınanmış,
palanın en iyi kılı neresi bilmem artık.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
Geçen hafta perşembe den beri böyle..sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterama bu gün çok shortu harcamıştır namıssız.
Hayırlısı bakalım, kolay iş olsa herkes zengin olur finans piyasalarında..
DowF short, biZtik short, dolaresler mevcut devam şimdilik..
Yorum
-
dediğimi yaptım kaçtımporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlong devam egelim
ama ben spot 30 83100 lere geldiğinde kaçarım longtan
sabahki kekoluktan dolayı dünkü hasar kapanmadı ama yaramızı sardık az da olsa şükür
geceye pozsuz girdim...yarına artı gap da yapar eksi de yapar bu şerro...az dinlenekSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
egelim eyi gidiyon maşallah.hehe.bugün rüyamda uzn uzun kavaklar gördüm hayırdır acaba.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Kapanış güzel olmuşegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFulledim maliyet 83100
Sabahki 700 pointi çık maliyet 82400
Geceye long
Bakabilsem başardım 83800 e ama kaldı elde long deva82400 de güzel maliyet deyem
Yorum
Yorum