TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Odemeler dengesi, kasim'da 3,94 milyar dolar, ocak-kasim'da 55,9 milyar dolar acik verdiKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
sabbah yoğundu,
82,5'tan lönk,
her hayırda şer her şerde hayır olabilir derler işte,
pala emmi dün şortumu almayaydi iyiydi
cıbıl bıraktı bu gün nomıssız.
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bu gün long açtım tekrar kapadım al sat oldu flat devam
bu gidişle poz alıp oturameycez, arkamıza yaslanameycez,
milleti durmadan terse almaya odaklanmışlar belli.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
82800 üstüne attığı için 82800 den tekrar longladım...spot boşluğunu kapatırsa tekrar shorta döner günü en düşükten kapatmasını beklerimSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
bi parça 82800 bi parça 82850 den gerçekleşmiş 4te2 lönk ümegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternet bakamecem yarın emme şuan 83 e ve 82800 e long girip yatcen
82800den döner yukarı diye düşünmekteyim
artık lönk yönlü düşüniürümm günün geri kalan kısmında
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster84300 cort
bölelikle maliyetim 84600 oldu
dün çok eyi yerden yakaladığık cortu ama son düşüncemi yapamadım 100 puan yüzündenegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83600 ede alşlarını yazdım işe geçem gerçekleşirse 84den bida açarın
83600 yerine 700 e yazsam bi yukarı yaptığında tekrar açabilcektim
neyse nasip
3.parti löng 82750
mal 82800 gabbak gibi
Yorum
-
long devam egelimegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpori nörüyon
ama ben spot 30 83100 lere geldiğinde kaçarım longtan
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
bence bugun oralardan devredebilmen lazım....boşluğu kapatır diye umuyorumegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdr bell kısaları kapadın mı
82800 den uzundayım yaırn 83800 e devredem diürüm haberin ola
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
82800 ve 83225 den long ortalaması 83 üzeri oldu
short devam short
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
long musun short musun anlayamadım abiBull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82800 ve 83225 den long ortalaması 83 üzeri oldu
short devam short
kimseye tavsiye değildir.
Yorum
-
Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82800 ve 83225 den long ortalaması 83 üzeri oldu
short devam short
kimseye tavsiye değildir.
abi sen bi müddet istirahate çekil bence
la keşke ağır lonk gireydim sabahtan, tek kademeyle gidiyoruz pır pır.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum