İlave 84,475 emsal paket.. Maliyet 84,120.. 5 porsiyon biZt'ik short..
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
83900 filetegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster84200 cort
bismillah
yukardan tekrar açmak isterim
Yorum
-
85 lere gelirse o bölgeden short vurabilirim. gelmemize ve geleceğimiz saate de baglıegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83900 filet
yukardan tekrar açmak isterimSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
84300 cortegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83900 filet
yukardan tekrar açmak isterim
bölelikle maliyetim 84600 oldu
Yorum
-
vallaa sonunda beni de cortlatacaklar...sürekli üst bollingere çarpıp dönüyor.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster84300 cort
bölelikle maliyetim 84600 oldu
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
ben hala flat devam ediyorum,
flatsın rahatsın buralarda
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
-
-
belli buradan yıkacak, hatta keşke şhort açıp aşağıda revers olaydım,
du bi bakim.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
84'den short ,
83.5 kapama,
83 reverse long hadi rastgele kemik.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
artık sıtkım sıyrıldı...komisyon masrafını da karşılayacak şekilde longları verdim...uygun seviyelerden yarın için poz kollayacağımSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Şerrolar yaaa...beni üzerinden attılar...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartık sıtkım sıyrıldı...komisyon masrafını da karşılayacak şekilde longları verdim...uygun seviyelerden yarın için poz kollayacağımSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum