selam...longları sabah 84300 den salladım...82975 e de long yazdım bakalım...
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Flat
Öğle paydaosun flat girek bu ne yahu, sanki çökecek gibi durmasada işkillendim, geçen öğlende göçtüydü bu şey neme lazım.
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
aynen abi...öğlen malda girmek bile insana zor geliyor. iyice korkuttularBull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFlat
Öğle paydaosun flat girek bu ne yahu, sanki çökecek gibi durmasada işkillendim, geçen öğlende göçtüydü bu şey neme lazım.
kimseye tavsiye değildir.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
korkunun ecele faydası yoktur.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
80.900 lerle hiç kıpraşmadan devam.
Haydi kemik diyorum açılışa.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
helal olsun...inşallah istediğin yerden satarsın dostum...sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster80.900 lerle hiç kıpraşmadan devam.
Haydi kemik diyorum açılışa.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Long devam bakalım
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Yukarıya sürmeyi yarına bıraktılar görünüyor
Long devam geceye
Yorum
-
bende yarın sabah olmasını ümit ettiğim + gap 'a takiben flatlayasım var.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
dr. nerdesin,
bah dowu zıplattılar gene
shortlar devammı yoksa yük boşaltmışmıydın biraz?Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bugün 85 üstüne atar umudundaydım...olmayınca maçam yemedi 600 den salladım malları...allah bereket versin
Ama yarına direkt yükselişle açmasını bekliyorum... ahhhh ahhh pala seans kapalıyken kötü haberlerle bizi ketenpereye getire getire mal taşıyamama fobisi oluştu... oluşan zararı 1 ayda anca cıkarabildimSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum

Yorum