TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
-
-
mehmet hocam, bir fırsat daha verecek bence,mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRakamda iZleyip alım yapcadımm
Cenabetlik internet kesildi mahallede kablo kesilmiş
senide alır diye düşünüyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bi fırsat daha verecek zaman kaldı mı sence...artık aşşağı bir tur daha giderse bence işi zor. kalmıs şurada 1,5 saat ve de biz 2000 puan tepmesine oynuyoruz....sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmet hocam, bir fırsat daha verecek bence,
senide alır diye düşünüyorum.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
65350 ye gelmediki abi daha yeni düşüş başladıporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbi fırsat daha verecek zaman kaldı mı sence...artık aşşağı bir tur daha giderse bence işi zor. kalmıs şurada 1,5 saat ve de biz 2000 puan tepmesine oynuyoruz....
düşük 66.000 görülmüş %1 daha düşmesi lasım
ki bu 65350 iyimser tahmin kanal dibi savrulabilir aşşağı
internet kesik olmasa ne oliyir bakardık
Yorum
-
dedüm rakama gelcek diye düşünüyorum ordaki duruma bakcemmm acele yok
grafikte yok kafadan grafik çizecez artık yapacak bişiy yok
Yorum
-
-
-
ben 79200 leri bekler oldum.mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster350 puan kaldıSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
u100 bakıyorum abi.. az kaldı 300 puan
yapı tamamlanırsa artı kapanış bile gelebilir
80,375 den ilk parça longu yaptım bu arada grafik kafadan çiziyorum
Yorum
-
haftasonu riskini almamak adına en düşükten kaparlar artık spotumehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteru100 bakıyorum abi.. az kaldı 300 puan
yapı tamamlanırsa artı kapanış bile gelebilir
80,375 den ilk parça longu yaptım bu arada grafik kafadan çiziyorum
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı
bu senaryoyu takip ediyorum ... simetrik oluşum.. e için düşüp... yatayı tamamlayıp daha sonra yukarı breakout ve 7000 yükseliş... simetrik... bakalım ne olacak
artı kapanış grafik belli
tabi düzgün saydıysam
65,622 en düşük görmüş... grafik olmadıı içünn bilemiyorum içerisini indikatörler ne durumda
Yorum

Yorum