egelii Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ben yemekteyken basmışlar...kaçırdım.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster81800 lönk
erkenmi oldu gene bilmem
)Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
80,000 e yaklaşabilir doğruysa senaryoegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster81800 lönk
erkenmi oldu gene bilmem
)
Yorum
-
Bende alt bolinger hızla yükseliyor ve şu anda 80800 lere yakın...mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster80,000 e yaklaşabilir doğruysa senaryoSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
U100 65350 ye kadar dalış olursa senaryomuz gündemde
şaka gibi gelüyür emmmmee grafikkk senaryo işleri hep şaka gibi zaten
Yorum
-
-
mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82,000 yanarken 80 binden bahsetmek şaka gibi demi
sonperdeyi getirin bana
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
81400 ilaveegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster81800 lönk
erkenmi oldu gene bilmem
)
mal 81600 long devam
Yorum
-
yaklaşık salıya kadar yüksek dalgalı oluruz diye düşünmekteyim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ağzına sağlık hemşerimtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaklaşık salıya kadar yüksek dalgalı oluruz diye düşünmekteyim.
bide 86 yı görürüz dedinmi okdir
Yorum
-
-
-
pala o dediğin değere bakmaz bilem.sen levyeyi daha yukarılara çek hele hemşom.hehe.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterağzına sağlık hemşerim
bide 86 yı görürüz dedinmi okdirŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum