TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

gençler aklınızda olsun bugün spotta önceki desteği yani 78300 leri görmeye giderse bugün 73 bile gelebilir....

Bu destek kırılmadıkca 86-87 ler cıvarından vade kapanışı hala ihtimal dahilinde. Yeter ki bugun biraz yeşil kapatsın... ben gün sonunu gormeden işlem yapamayacağım. dün öğle arası gelen şelale cesaretimi hepten kırdı. boyle gunlerde psikolojisi saglam olmayanların yani benim kazanmam zor.
    at izinin it izine karıstıgı gunlerdeyiz...ayağınız düz bassın.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• sonperde33
      Kıdemli
      • 03 Ağustos 2011
      • 3010

bu gün buralardan kapatır , çıksada düşsede,
      pazartesi ama +%3 garrrranti , bence.

geceye lönklenir.

dibi gördükmü?

bence daha değil, son bir sarkma daha yapması lazım.
      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• poritino
        Çalışkan
        • 04 Mayıs 2009
        • 2005

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        gençler aklınızda olsun bugün spotta önceki desteği yani 78300 leri görmeye giderse bugün 73 bile gelebilir....

Bu destek kırılmadıkca 86-87 ler cıvarından vade kapanışı hala ihtimal dahilinde. Yeter ki bugun biraz yeşil kapatsın... ben gün sonunu gormeden işlem yapamayacağım. dün öğle arası gelen şelale cesaretimi hepten kırdı. boyle gunlerde psikolojisi saglam olmayanların yani benim kazanmam zor.
        at izinin it izine karıstıgı gunlerdeyiz...ayağınız düz bassın.
        neyse bugün bi haberle 73 binlere basarlar diye korkuyordum...onu yapacak zamanları kalmadı en azından

filet devam ediyorum.
        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• sonperde33
          Kıdemli
          • 03 Ağustos 2011
          • 3010

78.750'lerden ağır long pazartesi ye kadar taşıyacağım , ya nasip ya kısmet artık.

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            78.750'lerden ağır long pazartesi ye kadar taşıyacağım , ya nasip ya kısmet artık.
            Allah sabır versin abi...işin şirazesi iyice kaçtı...77800-77900 de bir yerlerde alt bollinger...hafif hafif alçalıo. sanırım oyle bi eyrden kapıcaz

yarına inşallah artı gapla acar da rahatlarsın. ne diyeyim...ben kenarda izlediğime sukrediyorum

Yorum

• VIX100
              Tecrübeli
              • 03 Kasım 2011
              • 1945

82.500 seviyesinden geçen uzun vadeli yükselen ana trend desteği kırıldı. 82.500 seviyesi
              direnç olarak takip edilecek olup, geçilmesi durumunda ancak yeniden tepki içerisinde yer
              alınabilir. 79.800 seviyesi Temmuz 2012’den beri gelen yükselen kanal desteği olarak takip
              ediecek olup, kırılması durumunda sırasıyla 78.300 seviyesindeki bir önceki dip ve 74.000
              seviyesi ana destek noktaları olarak öne çıkacaktır. global
              oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• VIX100
                Tecrübeli
                • 03 Kasım 2011
                • 1945

esnaf,ak ...... çocuklarına bilerek veya bilmeyerek oy verdiniz bazılarınız,hiçbir zaman bu din tüccarları hakkındaki düşüncem değişmedi,belediyeden beeri,allah islah etsin *** kıllarını
                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• Bull Market
                  Tecrübeli
                  • 23 Mayıs 2007
                  • 597

79000 lere gerilerken bi ara long ilave yaptımdı

Longlarla devam artık, yarın keskin bir tepki bekliyorum.

Kimseye tavsiye değildir.
                  Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• Bull Market
                    Tecrübeli
                    • 23 Mayıs 2007
                    • 597

Şu analizi bikaç gün önce yaptım ve geçerli derim, ne zamandır uzun vade takibimdir, bütün dava budur bence, dipden mal kapma savaşı.

Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Aylık dolar bazlı endeks grafiğini güncelledim.

Ortadaki sarı bant trendin ta kendisi demiştik.

Buna göre gerçek dip 94-2001 ve 2008 yıllarında yaptığı söylenebilir, en alt banttan dip desteği bulmuştur bu kırılımlar, en önemli krizlerde yaşandı.

Grafiktede görüleceğe üzere, diğer düşüler aslında bir şekilde sarı bantın içine erken dönmek için destek bulmuş düşüşlerdir, yeşil ho takibi.

Ve yine tıpkı geçen sefer olduğu gibi yeşil ho ya düşüşü yumuşakça olmuş, uyumsuzluk gereğide TL bazlı olarak yeni dip görmeden endeksin yukarı çıkışı kuvvetle muhtemeldir, hatta Şubat Mart ayında hatırı sayılır bir yukarı hareket var görünüyor, dolar bazlı bir önceki dipleri aşağıya hafif geçebilirde geçmeyebilirde, bu ilerde oluşacak uyumsuzluğa mani değil, TL bazlı yeni dip görünmüyor.

Sonuçta akümülasyondayız, neden? ilk graf yorumunda bahsettiğim şekilde sarı bandın hemen altındayız, komple akümülasyon bandı.

Buralarda yapılacak yatırımlar, orta ve uzun vadede diğer bantlarda yapılan yatırımlara göre kazandırma potansiyeline sahiptir.

Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• poritino
                      Çalışkan
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 2005

Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Şu analizi bikaç gün önce yaptım ve geçerli derim, ne zamandır uzun vade takibimdir, bütün dava budur bence, dipden mal kapma savaşı.
                      abi bence artık düşüş trendi teyid edildi... U30'a dolar bazlı bakınca durum çok karanlık.

yanlış anlaşılmasın yükselmeyiz demiyorum...hatta u30 da 100 bine bile cıkabilir ama asıl hedefi artık yeni zirveler değil de dipler olarak gozukuyor

Yorum

• Misafir

biZt'ik flat devam.. Dolares katkılı kur %7 ++ portföy sepet devam..

Dışarılar da still flat, ancak 16,4xx-7xx aralığı maliyet yapıp DowaresF short planı ??

Hayırlı akşamlar, selamlar, saygılar, sevgiler..

Yorum

• poritino
                          Çalışkan
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 2005

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          abi bence artık düşüş trendi teyid edildi... U30'a dolar bazlı bakınca durum çok karanlık.

yanlış anlaşılmasın yükselmeyiz demiyorum...hatta u30 da 100 bine bile cıkabilir ama asıl hedefi artık yeni zirveler değil de dipler olarak gozukuyor
                          dolar bazlıya biraz daha calıstım da bir ihtimal daha varmış...gecmiş yıllardaki dipleri inceledim de dolar bazlı graflar desteği kırmış gibi gözükse de TL bazında dip yapmış olabiliyor.

yarın benim için ak koyun karakoyun çıkıyor... o derece kritik bir gün.

Yorum

• taka
                            Kıdemli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 3774

nasıl kırizi iliklerinize kadar hissettinizmi.geçmişte bu değerler kıriz olarak algılanacaktır demiştim.ve diplerde buralardan gelecektr demiştim.bakalım doğrumu çıkacak.
                            ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• poritino
                              Çalışkan
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 2005

Yazık cok yazık...

Yorum

• sonperde33
                                Kıdemli
                                • 03 Ağustos 2011
                                • 3010

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                nasıl kırizi iliklerinize kadar hissettinizmi.geçmişte bu değerler kıriz olarak algılanacaktır demiştim.ve diplerde buralardan gelecektr demiştim.bakalım doğrumu çıkacak.
                                dahada vurabilirlermi diye düşünmeden edemiyor insan,
                                vaybe dipten aldıüım kaüıt bile 2 dip yedi, tepkide veremiyorki satim.

bir çok kağıt dolar bazlıda diplerde.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information