TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Kıdemli
    • 03 Ağustos 2011
    • 3010

aralik vadedemi subattami?

bu arada ekgyo dan cok ciddi killaniyorum beyler,
    2014 te, 2013 un thy si olacak deyu ciddi suphelerim var.
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• poritino
      Çalışkan
      • 04 Mayıs 2009
      • 2005

Arkadaşlar bu açılışla yarına kadar 86 belki 87 beklentim olustu.

sonrasında 81 lere yolculuk. bu vadede mi olur yoksa diğer vade basında mı bilemem.

86-87 senaryosunun olabilitesini gün sonunda değerlendiririz.

kalın salıcakla
      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
        Çalışkan
        • 04 Mayıs 2009
        • 2005

bugün spot 30 da 1400-1500 puanlık bir marj olacağını düşünüyorum. Buna göre trade ederim.

Gün sonunda duruma bakarız.
        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
          Çalışkan
          • 04 Mayıs 2009
          • 2005

bayraktarın istifası resmen mevzuyu bozdu...

Yorum

• Bull Market
            Tecrübeli
            • 23 Mayıs 2007
            • 597

işte shortlar kapandı longa geçildi 80800 den

Bakalım höküyü düşürebileceklermi

long devam long

kimseye tavsiye değildir.
            Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• poritino
              Çalışkan
              • 04 Mayıs 2009
              • 2005

seans arası haberle yeni bir formasyonu devreye aldılar...amk...neden seans arası gelir de kacar fırsatlar. hayret birşey...

kenarda bekliyorum...

Yorum

• poritino
                Çalışkan
                • 04 Mayıs 2009
                • 2005

planıma göre spotta 84 altını gordugum anda 80 binlere oynayacaktım...bugun 84 altı beklemiyordum. yazık oldu

Yorum

• VIX100
                  Tecrübeli
                  • 03 Kasım 2011
                  • 1945

Uzun vadeli yükselen ana trend desteği 82.450’den geçiyor. Bu seviyelerden alınacak
                  pozisyonların ilerleyen vadelere taşınabileceği düşüncemizi koruyoruz. 82.450 kırılması
                  durumunda bu beklentimiz bozulacaktır. Bu trend daha önce çalıştığında 80.000’den
                  100.000’ne bir tepki oluşturmuştu. 82.450’den gelecek bir tepki de 86.500’e bir tepki
                  oluşturabilir. global menkul
                  oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• egelii
                    Tecrübeli
                    • 25 Ağustos 2011
                    • 2961

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    planıma göre spotta 84 altını gordugum anda 80 binlere oynayacaktım...bugun 84 altı beklemiyordum. yazık oldu
                    2kontrat kaybettim bugün
                    yarın vuruşmaya başleyem bari
                    çalı dibinde beklemekle olmecek aq

Yorum

• Bull Market
                      Tecrübeli
                      • 23 Mayıs 2007
                      • 597

bende kapanışta longlarla vedalaştım, düşerek kapanış oldu ve shorta geçtim

piyasa neyi fiyatlıyosada son yarım saat düşüş hoş olmadı ondan

short devam short

kimseye tavsiye değildir

Yorum

• Misafir

Long'a kuruş vermedik'kene çok şükür, biZt'ik flat devam..

Dışarılar da aynen flat, tatildeler hazır..

1,99x maliyetli son alım fiziki $'lar duruyor.., portföyün uygun dilimi zaten..

Hayırlı akşamlar..

Yorum

• poritino
                          Çalışkan
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 2005

Ben açıkçası yarına 86 yapıp sonra 80 binlere gitmesini bekliyordum...Bugun 84 altına verirse selale geleceğini de biliyordum ama öğle arası gelen haberin ardından panik satışları öylece izleyebildim. asıl şaşırdığım nokta herkesi öğlene kadar shorta bindirmişken bu hareketi nasıl yapabildiler? dusundukce mantıgım almıyor.
                          Ben zamanında bu piyasasının yukseliş döneminde chp nin meclisi boykot ettiği gün yükseldiğini de hatırlıyorum. Bayraktarın açıklamasını o kadar önemsememeleri lazımdı.

neyse....şimdi bu adamların short olduklarını anladığımıza göre ufak bir durum değerlendirmesi yapalım. gecmiş 2 yıla baktığımda sort oldukları vadeyi bir kere en düşükten kapattıklarını gördüm. yanlışsam düzeltiniz.

Eğer o şekilde olacaksa yarın çok hafif eksi açarak gapı hiç kapatmazsa 78 cıvarlarından vadeyi kapayacak sekilde takılırlar gibi ama hedef ayın ilk günü 73 gibi bi yerler olabilir bu durumda.

Ben kişisel olarak bunun olmayacağını umuyorum...genelde yaşananın yine olmasını ve de son 4 günü yükselişle kapatmamızı bekliyorum/umuyorum.

eger bu sekilde olursa vadeyi spot 30 da 87-88 den kapatmamız hala mümkün.

su anda bulundugumuz noktadan 4 günde 7-8 bin puan zor olsa da aklınızın bi kenarında olsun diye yazdım.

2 gündür basarısız olan yorumlarıma bir yenisini daha eklememek adına bu son yorumu 2 yöne de gecerli olacak sekilde yazdım

kısacası ayın 1 inde spot 30 da ya 73leri göreceğiz ya da 87-88 leri

baska yorum yapmadan 4 gün izleyelim bakalım.

Yorum

• egelii
                            Tecrübeli
                            • 25 Ağustos 2011
                            • 2961

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Ben açıkçası yarına 86 yapıp sonra 80 binlere gitmesini bekliyordum...Bugun 84 altına verirse selale geleceğini de biliyordum ama öğle arası gelen haberin ardından panik satışları öylece izleyebildim. asıl şaşırdığım nokta herkesi öğlene kadar shorta bindirmişken bu hareketi nasıl yapabildiler? dusundukce mantıgım almıyor.
                            Ben zamanında bu piyasasının yukseliş döneminde chp nin meclisi boykot ettiği gün yükseldiğini de hatırlıyorum. Bayraktarın açıklamasını o kadar önemsememeleri lazımdı.

neyse....şimdi bu adamların short olduklarını anladığımıza göre ufak bir durum değerlendirmesi yapalım. gecmiş 2 yıla baktığımda sort oldukları vadeyi bir kere en düşükten kapattıklarını gördüm. yanlışsam düzeltiniz.

Eğer o şekilde olacaksa yarın çok hafif eksi açarak gapı hiç kapatmazsa 78 cıvarlarından vadeyi kapayacak sekilde takılırlar gibi ama hedef ayın ilk günü 73 gibi bi yerler olabilir bu durumda.

Ben kişisel olarak bunun olmayacağını umuyorum...genelde yaşananın yine olmasını ve de son 4 günü yükselişle kapatmamızı bekliyorum/umuyorum.

eger bu sekilde olursa vadeyi spot 30 da 87-88 den kapatmamız hala mümkün.

su anda bulundugumuz noktadan 4 günde 7-8 bin puan zor olsa da aklınızın bi kenarında olsun diye yazdım.

2 gündür basarısız olan yorumlarıma bir yenisini daha eklememek adına bu son yorumu 2 yöne de gecerli olacak sekilde yazdım

kısacası ayın 1 inde spot 30 da ya 73leri göreceğiz ya da 87-88 leri

baska yorum yapmadan 4 gün izleyelim bakalım.
                            akşam baktım grafiğe
                            83900 kapamış 84800e gider gevşer 83500 civarına ordan zıplar günlük al verir 89 a gider
                            diye düşündüm
                            zabanan baktım 84800 de oyalanıyor verem bi atraksiyon olsun dedim
                            boşver nasılsa yükselcek gari didim
                            hazırda 2 bakan istifa etmiş piyasa iplememiş
                            bugün dayanabilen dayandı gari
                            yarın 2seans başlar normale döner piyasa 87-88 planına katıliürüm

Yorum

• VIX100
                              Tecrübeli
                              • 03 Kasım 2011
                              • 1945

devlet iflas etmiş,çok zor normale dönmesi,kaos hafif kalır ,kim temizleyecek bu rezilliği?
                              oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• Bull Market
                                Tecrübeli
                                • 23 Mayıs 2007
                                • 597

vay çakallar

dün kapanışa yakın yaptığım shortları kapatıp 80 binlerden uzuna geçtim düşürdüler nasıl nasıl

bunlardan korkulur

long devam long.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information