vaaay skettin,89 u geçemiyorum ayağı çektin ama yimedik,ayak üstü bizi sevecektin
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kalan sağlar vede yeni gelen ky'ler bencede short cazibesindedir aynen VIX100 bayım..
Long olan ky görece çok daha az olur böyle bu tip yerlerden, buralardan, grafiğin hali ruhiyeti ortada..
Ayrıca epey by'lerde cortluyo ve cortlamaya devam ediyo ve direniyo bence.. Mühim mesele boyutu..
Elleri gören Skettingillerde daha büyük iştah yapar bu durum tabi ancak yön aşağı tartarsa o tarafada
yardırırlar nolcak, nası olsa onlara en free trade..
Yorum
-
bu ip..nin hafif yatay yukarı eğilimli sonrası, son bi öldürücü yukarı yapacak shorttakilere,BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTatlı adam Mr.Mergen'mi "Ahmet dayı" ve rakamları ?..
Msci hoş olmuş, dolar/tl ha keza, Dow'da kırmızı..
ısrar ediyorum, orada bekliyorum,
bu gun coluk cocuk yok evde gec geldim 2 bira alip, balkonda ipadi meze edip yatim dedim,dukkanda dedikleri
hop yassah,
meyhaneye gittim mecbur, yuz goz olmak istemedigim bir suru kisiyle yuz goz oldum,
adamlar hakkaten dolmus, yasadikları sıkıntılar konusuldu, hepsi esnaf kalbur ustu adam, meyhane sahibi , yan dukkanın sahibi falan filan.
daraldım resmen zabıtanın belediyenin bunlara yaptıklarını dinleyince.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
dediyse 95 ler iyidir, 90 ustune cı ka cak ora kesinde 97.5 bile olabilir.VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAhmet dayımdan grafik rica ediyoruz zık zık
90000-92500-95000 dirençler var grafikte
92500 ana hedef dimişGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Düşen kanal içerisinde gidilebilecek mesafe azalmıştı ama dün itibariyle bitti. 90.300’den
gerileyen düşen kanala karşılık dün 90.100 test edildi. 90.000-90.300 düşen kanal direnç
bölgesi olarak çalışmasını bekliyoruz. Trend indikatörü aşağı yönlü kesmiş olması yeterli
güçlenmenin olmadığını gösteriyor. 89.600 direncimizin üzerine çıkınca pozisyon
kapatmaların etkili olabileceğini düşünüyoruz. 87.500-89.600 bandına geri dönş yaşanabilioh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
Yorum