Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bugün kar almadım.. çünkü 88.x fiyatını beğenmedim..
her an.. her hangi bir sebeple.. sakalının üstünde bıyık var gibi bir sebeple.. aşağıya çok pis basacağını düşündüğüm için de pozdan vazgeçmedim..
Selamlar,
elimdeki bütün short pozisyonları(89 ve 90.1 iki parti) 81'den kapattım. Üçüncü vuruşu da 92.25ten yapmıştım.. onu da 90.25'den vermiştim..
Burada poz yazmak ekstre yazmak işine döndüğünü düşündüğüm için pozumu anında yazmaktan vazgeçtim.. Kişisel fikrim.. anında yazmadıktan sonra pozisyon yazmanın hiçbir önemi yok....
yarın dev bir -10 bin pointlemi açacak ne yapacak anlamadımki goldun çıkmasının nedeni teknik olmadığı anlaşıldı usdtry nin zıplamasıda hakeza öyle suriyeye mudahale kesinleşti bunu bu adamlar aylar öncesinden biliyorlardı garibim ky nereden bilecek hehehhe baksın dursun rsi şurada macd burada deyip avunsun
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum