Zor piyasa..
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Selamlar Cümletenkenanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterviop kapanıs fiyatını nereden gorebiliriz?
surekli fiyat takip etmiyorum. daha once cep telefonuyla foreksmobile isimli aplikasyondan verileri 15 dk. gecikmeli takip edebiliyordum. simdi bırakın 15 dk 'yi kapanıs fiyatlarına nereden bakabileceğimi bilmiyorum. Vob sitesinden en son veri tarihi 2 agustos.
borsaistanbulda.com da bulamıyorum isteyatırımda bulamıyorum.
(gedik sayfasında buldum su an)
15 dk gecikmeli fiyatları görebileceğimiz bir site ve ya aplikasyon biliyor musunuz?
bu arada hisse fiyatı takip edenler icin foreksmobile uygulaması gayet kullanıslı.
Foreks mobile uygulamasını android yada ios telefonunuza yüklerseniz ve yüklediğiniz uygulama üzerinden ayarlar bölümünden kayıt/giriş kısmından üye olursanız tek kademe derinlikli 1 dklık bile grafik görebileceğiniz canlı viop verilerine sahip olabilirsiniz. Bunun için borcunuz hayır duası
Hayırlı ve bol kazançlar.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Yeğen,pegasus dayım vade sonlarını yükselişle kapar pala dimişti,bin kere yazdık,e guzu emmi de dastikledi,un var helva var daha ne ossunBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTaze long mühim mesele ?? VIX100 yön varmı ?
Yeni neslin deyimiyle ezik biZt.. Longtan para da yapılsa piyasanın gerekleri gereği,
bu böyle biline..
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum

Yorum