TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Kıdemli
    • 03 Ağustos 2011
    • 3010

2 tl'den önce durmaz bu düşüş zahir.
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kani
      Tecrübeli
      • 26 Kasım 2010
      • 1084

Dolar 1, 98 bandina oturdumu ne spot ne vadelide uzun tasinmaz zate 90alti uzun hec mal tutulmaz
      oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• erkmen
        Aktif
        • 28 Ağustos 2009
        • 269

son 2 saat ekran başında değildim
        dağıtmışlar ortalığı flat kalmak en iyi pozisyon net yönü gördükten sonra pozisyon almak en doğrusu
        bugün ki kapanış yarında devam edeceğe benziyor.
        yarın çok olumlu bir haber gelmezse ve +1000+2000 GAP ile açmazsa
        tekrar aşağı döner diye düşünüyorum

yani +500 açtı büyük olasılıkla tekrar aşağılara gelecektir. ve yolu 65,000 e kadar açık görünüyor.

Yorum

• Permanent
          Katılımcı
          • 08 Ağustos 2011
          • 161

Bellrock nirelerde....??

Yorum

• Misafir

Selamınaleyküm..
            ...
            Sağol Permanent, anca döndük sayalım, işler yoğun yine buralardayız işte) kuzu özeli okuyodum

epey aradan sonra, iyiyizde şükür, sizlerde de durumlar iyidir umarım?..
            ...
            02.08 ve gecesi diyelim son msjlarıma bakarak prensip olarak paylaşıyim bu arada;

90,200 uygun miktar shortların, %75'i ta arefe günü 89,600'in az altında ortalamayla kar al yapıldı..

Kalan %25, anca dün kapanışta 87,5xx ort. kar al yapıldı,gecesine flat, sabah beri flat ekran takibi,

bugün kapanışta az pilav long hepsi tadımlık 'hızlı trade'lik hesabı o da olursa, asla yatırımlık değil..)
            ...
            Ayrıca Dow tarihi shortlar tamda onların memleketteyken gıdım gıdım style kar al yapıldı..

Dow, gold, yen vs. flaT.. Gözüm esas okyanus paritede, short düşünüyorum bi gayret, hayret?)..

An itibariyle toplam Dowsal düşüşün malesef 4'te birini aldık, ancak agresif satışla poz planlananın

3 katını geçmişti zaten.. O nuda o na saydık.. Şükür, kar kardır hesabı.. Buralarda yada iş

başında olsam farklı olurdu, son poz kapama hedeflerim tam da buralardı ama sağlık olsun artık,

fırsatlar bitmez piyasalarda..

Herkese hayırlı işler, kolay gelsin, iyi akşamlar..

Yorum

• Permanent
              Katılımcı
              • 08 Ağustos 2011
              • 161

Gözüm seni aradı, parite ve altın için neler demiş diye...
              Güle güle harca.

Yorum

• Misafir

Sağol bayım, ikiside düşer gibi duruyo gözüme, artık hangi sırayla, eş zamanlı mı, nasıl,

ne kadar bilemedim?, ancak irregular genel durumları son gelişmelere göre bundan eminim,

hele paritenin daha bi yani ??..

Hakkaniyetleri olmazki piyasaların..

Yorum

• Misafir

Yani düşmek bi yana çıkarlarsa bile şaşırmam bu irregular ikiliye,

devir şaşırmama devri zaten,

o yüzden sabırlı, bol flat'li), sakin, az ve öz trade etme gayretindeyim..

Yorum

• Guerra
                    Kadrolu
                    • 02 Ağustos 2011
                    • 5597

22/08/2013 09:16:20 RAPOR-VADELİ İŞLEM VE OPSİYON PİYASASI(ZİRAAT YATIRIM)

Ziraat Yatırım Menkul Değerler ( http://www.ziraatyatirim.com.tr )
                    Tarafından Hazırlanan Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası Bülteni:
                    "BIST-30 Ağustos kontratı : Çarşamba günü 84.275-87.600 fiyat
                    aralığında işlem görerek günü 84.500 uzlaşma fiyatından tamamladı.
                    Kontrattaki açık pozisyon sayısı 10.367 adet artarak 178.932 adet
                    kontrata yükseldi. Kontratın dün 84.275 seviyesine kadar sert
                    gerilemesi sonrasında gelen tepki alışlarıyla hafif toparlandığını
                    izledik. Bugüne kontratın 84.100 ara destek seviyesi hedefli düşüşle
                    başlamasını bekliyoruz. Açılış sonrası 84.100 ara destek seviyesinin
                    altına gelinmesi durumunda kontratta gerilemenin 83.450 ara destek
                    seviyesi hedefli süreceğini düşünüyoruz. 83.450 ara destek seviyesi
                    altında kontratta 82.200 ara destek seviyesi takip edilecektir. Ayrıca
                    84.100 ara destek seviyesinin korunması ve kontratta tepki alışlarının
                    etkili olması durumunda 85.350 ara direnç seviyesi hedefli yükseliş
                    yaşanabilir. 85.350 ara direnç seviyesi üzerinde kontratta ilk aşamada
                    86.175 pik direnç sonrasında 86.825 ana direnç seviyeleri
                    hedeflenecektir.

Yorum

• sonperde33
                      Kıdemli
                      • 03 Ağustos 2011
                      • 3010

bellrock özlettin kendini dostum ,
                      hoşgeldin

Yorum

• Misafir

) Sağol bayım, hoşbulduk bende özledim valla..
                        ...

83,525 ve 83,250 'lerden dün kapanıştaki çereze ilave+emsal miktar longlar..

Ort. poz maliyeti 83,750.. İlk fırsatlarda trade maksatlı, bu grafiğe global konjektüre

long yatırımı yapmam, hele Eylül'e Ekim vadeye falan hiç..
                        ...
                        Dax'ın seçim gazına sığınıyor Dow bile, belki bizdede daha yukardan tekrar satmak için alırlar

biraz düşük ihtimal bile olsa ve Dax tüm genel global satışlara direnebilirse artık ölme eşşeğim ölme..)

Yorum

• Misafir

Ve emsal miktarlar 82,725 - 82,250 ve 82,000'den son ilaveler, bugünlük kafi

hatta fazla bile oldu.. Delirmiş zaten, umarım pullback'ide böyle kallavi ve kolay olur..?)

Maliyet 83 even diyelim.. ) Hayırlısı bakalım, diğer işler bekler, iyi tradeler..

Yorum

• erkmen
                            Aktif
                            • 28 Ağustos 2009
                            • 269

yani saolsunlar veri sağlayıcılar sayesinde pozisyon alamadık :(:(
                            81975 e emir girdim alışta 81950 yi gördüğüm halde gelmedi.
                            daha sonra 82050 ye düzelttim bu sefer emir iletildi dedikten sonra 82.000 alışı görmeme rağmen gerçekleşmedi

Yorum

• sonperde33
                              Kıdemli
                              • 03 Ağustos 2011
                              • 3010

longtan patlattığım kontratlardaki zararın ,

yarı kontrat sayısı ile shortta kurtaracam galiba , hala short 86,5 devam,
                              bu gün artık keskin bir düşüş görürsem o zaman longa geçerim.

Yorum

• Misafir

Pullback time.. Er yada geç.. Dışarılar komple hazır, fırsatı verdiler..

Güniçi 83,950 bile bu düşüşün endamını bozmaz zaten..
                                ...
                                116-81=bi 35'lik eder ki; ayran misali bile olsa pek bişey bozamaz böyle endamı zaten,

o da apayrı mevzu )..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information