bizt30 89500 e dikkat çekmişti erkal bey,eferim ,iyi trader
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
89800 de gelinceegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlonglar gitti
yeni vade 89550 cort
bi kısmı 89800 de vurulcek
89675 mallı cort devam
Yorum
-
-
vadelinin hatırına ayakta durmaya çalışan bankacılık fos edebüli.dikkatli olmak lazım.hayırlı akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Yorum
-
delilik değil bence 83 lere kadar bile iner bu ,AlexanderFuckabulL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSon anda bi delilik jhortladım 89100
sağlam bir yükseliş olacaksa.
nisan vade shortu vade sonuna bırakıcağım,
nisan ayı eksi kapatırsa long için mükemmel olur sankim.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
lemmm senin de longlayacağını düşünüyordumegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabaha 89300 den tekrar vururum cortu
ben longladım...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlemmm senin de longlayacağını düşünüyordum
ben longladım...
egeliyi takip ediceksen, kobra yılanını boğazlayan gelincik gibi hızlı olacaksın.
=
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Vallaa Egeliyi takip zor...yılan gibi kımıl kımıl adam...Ben anca onunla stratejilerim örtüşünce poz açıyorum...sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
egeliyi takip ediceksen, kobra yılanını boğazlayan gelincik gibi hızlı olacaksın.
=
89 lar ortak hedefimizdi...Ben sonra acep 90 görür mü dedim o görmez dedi furdu kafasına
Helal olsun...
Traderların şahı. Nazar değmesin topraamaSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum

Yorum