egelii Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Egelim bu vadede artık düşüşle kapatmayacağı belli oldu...Bence yarın değil de çarşamba akşama doğru poz değerlendirmesi yapsan daha eyi edersin...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
-
Geçen hafta verdiğim yaklaşık hedefe ulaştık. ancak ben artık bu vade short açmayı düşünmüyorum.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEgelim bende ilk hedef 88800-89 arası çıkıyor...Sonrasında duruma göre pazartesi 90 lara kadar alma ihtimali olsa da tekrar aşağı yapmak zorunda...
vade sonu her türlü dalavereyi çevirebilir...
iyi gecelerSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
yarısı 88800 yarısı gitti 89da diğer yarısı sabaha yazılıporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEgelim bu vadede artık düşüşle kapatmayacağı belli oldu...Bence yarın değil de çarşamba akşama doğru poz değerlendirmesi yapsan daha eyi edersin...
89200--400 arası cort kollar
Yorum
-
-
suanda 89175 -200sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaç açtık agalar?yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
-
çok güzel gidiyor , kolay kolay düşmez diye düşünüyorum.
haz vade 2x long , nisan vade x shortum . komisyon parasından kaçim dedim
düzeltme : çok çabuk fikir değiştiriyorum, haz longlar flat.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
longlar gittiegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarısı 88800 yarısı gitti 89da diğer yarısı sabaha yazılı
89200--400 arası cort kollar
yeni vade 89550 cort
bi kısmı 89800 de vurulcek
Yorum
-
bu vade yamulduk egelim,son kararın mı?egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlonglar gitti
yeni vade 89550 cort
bi kısmı 89800 de vurulcek
90 üstü kalırsa önce 95 e sonra 100 e vurur mu?biz cortlarsak vurur bu puşt
bundan zooora full poz açıp 500 puan üste stop,en azından gademeli sevilmeyiz,kısa sürer
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
vallaa bence bu vade short bitti...çıkmayacaksa da 2 gün buralardayız. o yüzden şu anda short riski almak bana mantıklı gelmio ama vardır Egelimin bir bildiğiVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu vade yamulduk egelim,son kararın mı?
bundan zooora full poz açıp 500 puan üste stop,en azından gademeli sevilmeyiz,kısa sürer
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Biri şu palayı uyandirsin. Bak jhort açarimhaaaaaaa!!!
Sent from my iPhone using Tapatalkhaydan gelen huya gider...
Yorum
-
Sankim Daha çok, uzun pozisyon vade sonuna (geniş geniş) kadar gittiği için, yeşil yeşil bitirecek vadeyi toramanhaydan gelen huya gider...
Yorum
-
bu şortların hedefi 88500 olurVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu vade yamulduk egelim,son kararın mı?
ordan döner 92-93 e gider
bizimki trade 2güne longa dönmek üzre
Yorum

Yorum