sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertopu topu 6 mesajın var
yenisin yani
kendine topik açabilirsin buranın müşterisi belli yazanı belli
o bakımdn saygı gösterceğini düşünüyorum
Estafirüllah, saygıda kimseye bikusurumuz olmazda, saygıda karşılıklı olur sevgili egelii,
Hemide ötekileştir hemide mesajın az diye hor gör, vayanasınıbeyaw, nereye düşmüşüz, burda herkeş mesaj sayısın gadar adam sayılıyo demekki. HErkeşe açık forumda, gizli bir üslüp ve espri anlayışı beklentisi var, ve bunu SEN regüle ediyossun, biyerde yazan bi esprikleme kuralı yok. E bizde kimseye küfür etmedik, saygısızlık etmedik, ammavelakin sayın egeli arkadaşımızın, üslüp ve ezprik anlayışına uymadığımız için gondik olup gitmemizmi gerekiyor, negüzel hayat, zaten bu kafa, bu ülkeyi bu hale getirdi, senin gibi olmayanı hemen dışla hemen kovala. BEnce SEN gidip kendine yeni bi toping aç, kurallarınıda yaz. Deki, esprikler böyle olacak, üslüp şöööle olacak, fallowerlarıngla beraber mutlu mesut yaşayın, veyaaaaa burayı publik değil private a çeviringi, bizim gibi üslüp bilmez topu topu 6 mesajlı yeniler, senin gibin deneyimli, bol mesajlı, üstün, elitlerin bulunduğu ortamlarda ayak altında dolaşmasın.
Ha Bu arada 89650 şorrrrrtototott, 16100 den loröng,
Hayırlı işler bol güneşler.........haydan gelen huya gider...
Yorum
-
egelim bastınmı şortu,
dipnot : eksper abim , senin yedek mermileri kulldanırmayacak bu galiba
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
yüzbinde inanacakmısın feyk olmadığına ?VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdireniyoruz,çıkış fake,cort devam
Yorum
-
vade bitiyor,cezamızı çekecez deelseeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryüzbinde inanacakmısın feyk olmadığına ?oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
ben inandımda 88.000'inin altına 1 point kaysın diye bekliyorum,VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervade bitiyor,cezamızı çekecez deelse
oradan ilk kurşun long olurum.
Yorum
-
Egelim 90400 lerden shortlarız dedin ama sağından bakıyorum solundan bakıyorum daha yukarısı var gibi geliyor...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
bu arada aleksander hocam,
bir mekane girerken , kaldıraçlı alfa erkeği tribi ile girilirse sende hak verirsinki hoş karşılanmaz.
Burada hepimiz aile gibiyiz çoğumuzun telide var birbirinde, küslük dargınlık olmasın baabında yazim dedim, bu arada hoş geldin sefa getirdin.
not : amacım konuyu uzatmak değil , kırgınlık varsa gidermek anlamında yazdım , cevap vermeyin, alıntılamayın, teşekkür etmeyin , beğenmeyin lütfen. Cevaphakkı doğuruyorsa özelden yazın sildirim mesajı.
saygılar.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı işler
90--90400 bölgesini görüp 87xxxlere düzelip tekrar yukarı yapacağını ve bu işlerin takribi bi hafta süreceğini düşünerek trade etcem
bol kazanç90400 bastım yarım pozsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregelim bastınmı şortu,
dipnot : eksper abim , senin yedek mermileri kulldanırmayacak bu galiba
YArısını zabanan bakarım
Yorum
-
Adamımsın alexAlexanderFuckabulL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEstafirüllah, saygıda kimseye bikusurumuz olmazda, saygıda karşılıklı olur sevgili egelii,
Hemide ötekileştir hemide mesajın az diye hor gör, vayanasınıbeyaw, nereye düşmüşüz, burda herkeş mesaj sayısın gadar adam sayılıyo demekki. HErkeşe açık forumda, gizli bir üslüp ve espri anlayışı beklentisi var, ve bunu SEN regüle ediyossun, biyerde yazan bi esprikleme kuralı yok. E bizde kimseye küfür etmedik, saygısızlık etmedik, ammavelakin sayın egeli arkadaşımızın, üslüp ve ezprik anlayışına uymadığımız için gondik olup gitmemizmi gerekiyor, negüzel hayat, zaten bu kafa, bu ülkeyi bu hale getirdi, senin gibi olmayanı hemen dışla hemen kovala. BEnce SEN gidip kendine yeni bi toping aç, kurallarınıda yaz. Deki, esprikler böyle olacak, üslüp şöööle olacak, fallowerlarıngla beraber mutlu mesut yaşayın, veyaaaaa burayı publik değil private a çeviringi, bizim gibi üslüp bilmez topu topu 6 mesajlı yeniler, senin gibin deneyimli, bol mesajlı, üstün, elitlerin bulunduğu ortamlarda ayak altında dolaşmasın.
Ha Bu arada 89650 şorrrrrtototott, 16100 den loröng,
Hayırlı işler bol güneşler.........
Fakat hep terse geliyorsun nedense
Biraz geliştir kendini
Sevgili egelii ,poritino,taka,sonperde,vix,eksper ve tabiiki BEéLLrock
Yorum
-
3 kızkardeş diyorlar galiba,
3 tane alçalan tepe, 2 alçalan dip var grafiklerde ,
yarın çok önemli sanırım karar günü olacak.
masada kalmaya çalışıcam
Yorum
-
günaydın.
sanmıyorum ama şortların yarısına 89 binden kapama girdim.
bu gün full eğitim verecem, arada bakmaya çalışırım, inşallah parçalamaz bizi piyasa.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
şortunda vazgeçenlerde olabilirkani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterApsd geçen 2 haftaya göre 45 bin azaldı buraya kadar getiren alacağını almış olmalı
sayın modum, 2000 yılında doğan şuan kaç yaşındadır sorusu hatalı 13 deyince çalışıyor.
borsa kelimesinin ilk hecesi bor da hatalı.
bi istanbulun plakası 34 diyince girebiliyoruz.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum