TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
inşallah ama yarın gaplı gırarsa yandık,henüz seans da bitmeditaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçmiş olsun uzunlara.x100 de 70800 kolay bölge değildir.oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
en az 2 ay daha geniş bant dalgalanma muhtemel olabilir.bundan dolayı daha önce verdiğim ve önemini belirttiğim indik ve sistemleri dikkate almanızda fayda görmekteyim.henüz ana kısa oluşmasada teknik seviyeler zorlayacaktır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
87500 olur ençokVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster87000 tepe değil galiba,geçerse öttük egeli yitişşşşşş
2misli yaptım cortu 87 den habarın olsun
içeri para soktum çıkardıklarımdan
Yorum
-
poz filet,yoruldum ve yarından itibaren kısa aç kapa düşüncesindeyim.5 likler dahi kısalmasada.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
87050 kapadıparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada kac kapadi dostlarSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
sağından bakıyorum solundan bakıyorum nasıl düşecek göremiyorum hala. Trade amaçlı anlarım ama bu ayı bu seviyenin altında kapatmayacağımız benim için netSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Beyler henüz öyle bir ihtimal yok ama haftalık barlara göre spot30 4 bin puanlık marjı geçerse 9-10 bin puanlık marja oynama ihtimali de var. hemi de bu hafta
not: şu ana kadar 3000 puan marj oluşmuş...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum

Yorum