endeksi etkileyeceklerde alış kademeleri eyi şişmiş bu olumsuz.dikkatli olmak lazım.
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
ezberlenmiş seviyelerdeyiz artıkın farklı seviyelere ehtiyaç vardır.bakalım yeni seviyeler bundan sonra olurmu.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Bizt'iğin düşüşünün ve dövizlerdeki çıkışların 'overshooting'leri var daha..
Asimetrik.. Farklı yönlere ancak eş zamanlı ve tabiki yine Reco aleyhine..
İnşallah inecek o haram bulut makamından..
...
Dış piyasa kv duruşu ve hareket tarzı öyleki; Merkel & Obama bu bizim
Putin yalakası Recô'yu endeksin ve finans piyasalarının altında ezip bırakacaklar,
parayla dövecekler bu sefer..
Yorum
-
75300 e vedim pişman oldum geri aldım 75100den gene pişman oldumVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçıkacaksan çık,düşeceksen de düş ,nasıl bir ...puyla dans ediyoruz
Yorum
-
yazıktır yahu şu vefat eden kızcağızda inceden siyaset içine çekiliyoya dicek bişi bulamıyorum.kendisine buradah gani gani rahmet diliyorum.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
75450 flag 75250 long tekraregelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster75300 e vedim pişman oldum geri aldım 75100den gene pişman oldum
Yorum
-
75825 ilave short yaptımBull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster75100 short
kimseye tavsiye değildir.
kimseye tavsiye değildirEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
Yorum