gunaydin agalar ..http://www.yatirimyap.com/viop su goruntu dogrumu ? sona dogru 76200 e kadar alip son anda 75700 e kadar verdilermi ?!! yoksa yanlismi gosteriyor !!
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bu kadar poz artışı buraya hareket getiremiyorsa şüpheyle yaklaşılacak bir trend muhtemel gibi.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergunaydin agalar ..http://www.yatirimyap.com/viop su goruntu dogrumu ? sona dogru 76200 e kadar alip son anda 75700 e kadar verdilermi ?!! yoksa yanlismi gosteriyor !!
Düzeltme emri diye geçiyor.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
kv değilde ov ve uv bakıp sabreden biri bu piyasalardan ciddi kazanç elde edeceklerdir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
76400 verip tekrarr lönkledim maliyet aşşa geldi haliyle zaten 76175 ti düş 400 puan dahaVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregelim terse düştün stop var mı?flatım
az sona 76400-500 kapatmay düşünüyom temelli
Yorum
-
-
75700 long yaptım,
long devam long
kimseye tavsiye değildirEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
75750 flat kaldım
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
76100 e yarısı kapanmışegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbi treynen malı 755500 lere getürdük 76 ya kapanmayı düşünüyom
attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmedi
76200 e yazılan diğer yarısı gitmemiş elde
Yorum

Yorum