Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ayulara müjdeeee hehe.
S&P, TURKIYE'NIN NOT GORUNUMUNU "DURAGAN"DAN "NEGATIF"E INDIRDI
-MATRIKS-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
ula öğlen misafir gelince borsaya bakamadım.sabahda pek nane işler.böyün sinek yağınnan galdık onuda oğlana virdim git kaybol harca diye.yani dostlar dün beklediğim tepişme olsada nasip boş oldu.neyse haftaya bakacaz artıkın.porim pasta işi zaten benim işim değilde ağamı sıkıştırıyolar bu gabak gibi belli.haftaya çok böyük tepişme olacak gibi eyi dinlenin,gezin tozun keyfinize bakın.hayırlı akşamlar.keyifli hafta sonu.
HEHEHHEHEH desene filler tepişecek arada kalanın canı çıksın
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
s.a bugün ve yarın işlerimden dolayı pek bulunamayabilirim.pala sınırda dansta.hala kırmamış.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
geçmiş olsun hacım allah şifa versin
mühim değildir inş
Teşekkür ederim.Yaşı 20 üni öğrencisi yine sınava girmek ister hedef ODTÜ der geçen yıl kıl payı kaçırmıştı,
Rahatsızlığı tansiyon çıktı,ani yükselmeler yapıyor çeşitli tetkikler yaptırdık zaten bir de böbrek filmi istediler bakalım ne cıkacak.
Yukardaki yazıyı da aşırı stres olabilir amacıyla yazdım kesin olarak ne olduğunu bulmamız lazım
İlginiz için Teşekkürler
Yorum