vayy amk ben yazarken vermişler oraya çoktan..
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
helal....dibi bu sefer gorduk bak..şimdi daha da eminimegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78 lönkSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
78800 e verebiliyordum bi baktım mal yok kontrol ettim 79750 ye kısa yazmışım haliyle ordankapanmış az tesadüf olduporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEgelim 77950 lere de şans ver ok?
neyse dünki can sıkıntısını attık kara geçtik şükür
Yorum
-
yaaa veri olaylarında veri sonrası ne yöne kırarsa tersine verio ya sonra ona istinaden shorta dönem dedim ama trade edemiom ben...panikliom..karar alamıom yoksa 78700 lerden shorta dönebiliyordum.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78800 e verebiliyordum bi baktım mal yok kontrol ettim 79750 ye kısa yazmışım haliyle ordankapanmış az tesadüf oldu
neyse dünki can sıkıntısını attık kara geçtik şükür
77950 yi de sabah beri bekliyordum önce hangi yöne gidecek bilemediğim için kaldım öyle..
para basabileceğim bir gün bugün ama bi halt kazanamadık beklioz yukarıdaki hedefe ulasmayıSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
78500 filetttooo avradını kesenegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78 lönk
dünki bin puan zarardan sona heralde 600-700 puan da kara geçtim mınagayan
bi gayfe içem filet şekil
Yorum
-
ya abey sabah bi yazı koydum ya...egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78500 filetttooo avradını kesen
dünki bin puan zarardan sona heralde 600-700 puan da kara geçtim mınagayan
bi gayfe içem filet şekil
spotta ya 789XX ya da 80300 ler dediydim...sana şu longları verme verme diye yalvardıydımSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
farketmez porimporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya abey sabah bi yazı koydum ya...
spotta ya 789XX ya da 80300 ler dediydim...sana şu longları verme verme diye yalvardıydım
içim rahat olsun bi yerden yakalarım
Yorum
-
yazmıcan mı artık?egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster79600 e gadar serbest gidebilir
dün bana uyup zrar eden dost varsa bugün bana uyup kurtarmıştır
onun için yazdığımı sölemiştim zabanan
varsa üzdüğümüz kırdığımız hakkını helal etsinSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
ula senin actıgın pozdan dolayı zarar eden varsa önceki karlarına saysınporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryazmıcan mı artık?

Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum