All longs fileto flat.. +1500 civarı points kafi for the day..
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
90300 filetttttttttttttttttttttttooooegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster88600 lönk

gelmiş

haftalık %60 ı bulduk bunun keyfiynen yayla ya gidem
gezem tozam
iyi tatiller
Yorum
-
uyarımızıda yaptıydıkegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergelmemiş 50 puanla şaşmış
piyasa longa döndü zigzag beklentim tamamlandı
88400 yerine 88 yaptı
86800 yerinede 86850 yapmış
şimdi yuharu gari
Yorum
-
evet şimdi ki hedefimiz artık 93.600
önümüzdeki hafta buraları hızlı bir şekilde görüp ufak bir düzeltme yapmasını bekliyorum.
ardından asıl hedef 100.000 vob
erkmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfaizde çok ciddi bir düzeltme bekliyorum
bununla birlikte vobda 90.000 lerin çok rahat kırılması gerekiyor.
şimdi önümüzde 2 ayrı bant var 89.700-85.800 bandı ve 89.700-93.600 bandı
bende 89.700-85.800 bandı 3.900 puan eder buradan çıktığımız anda
89.700 + 3.900 dedikmi 93.600 e kadar hızlı gitmemiz orda biraz dinlenmesi gerekir.
bugün 90.000 üzerine atıp bant değiştirme sırası geldi diye düşünüyorum
Yorum
-
kazanan herkese hayırlı uğurlu olsun..
ilginçtir ki.. sözüm buradan dışarı... bugün herkes para kazanmış.. her yer panayır alanı gibi..
ben aşağı yukarı 89500 ile 3/4 cortum.. giderse 91,7 bir daha vururum.. 92,5 üstü ise stop ve reverse.. stratejim bu..
Yorum
-
-
kapanış itibariyle.....manaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkazanan herkese hayırlı uğurlu olsun..
ilginçtir ki.. sözüm buradan dışarı... bugün herkes para kazanmış.. her yer panayır alanı gibi..
ben aşağı yukarı 89500 ile 3/4 cortum.. giderse 91,7 bir daha vururum.. 92,5 üstü ise stop ve reverse.. stratejim bu..
longcular...yönünde....duran ABD....borsaları...ve...10 yıllık tahvil faizleri.......
cortçular...yönüne meylediyor...gibi........
..egelii..aaabem....gibi...." para cebe yakışır"....diyenler..para kazandı....."kanarya yaylalarında....." türkü.... çığıracak..... neşeli... neşeli....
kuzu...da.....parayı cebe....koydu.........okyanus kıyısında....sörf yapacak...
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
26 haziranda ne olduysa..................... 12 temmmuzda..da o oldu......TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster60 dakikalıklarda......
24...25...26...27... haziran...
10...11...12...15... temmuz...
grafiklerinin...benzeme....ihtimaline....dikkatli. ...olmakta ...fayda....var.....
hele.....her...şey.... SAT...diyorken......
tıpkı....24 ve 25 haziranda olanların...10 ve 11 temmuzda oldukları gibi.......
ama....27 haziranda..olanların...15 temmmuzda olma ihtimali........?????????
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
Dow da bugünlük yazdığımız shortların 2/3'ü gerçekleşmiş, kalanı kıl payı kaçmış,
vira bismillah haftabaşı ilk iş bakıcaz artık.. Yukarı denerse haftaya 100-150 pips
aralıklarla 1/3'er poz emsal extra ilave 15,5-16 bölgesinde ayrıca artırılabilir..
Belki ufak bir düzeltmede bile yanılıp az bi karla çıkılabilir gerçi, zor trade olucak bir-iki hafta..
...
27 benzerse ilk seansa bile yetişir benzerliği, ikinci seans bayık kalabilir yada Dow dönmüşse
terk ederek benzerliği biraz daha sürpriz yapar belki.. Yada madem benziyo 28-29'larda da
en azından süreleri kadar aynen cepte long kolay haftanın ilk 3-4 günü belki de ))
Ancak Perşembe kısmen veya Cumalı-Pzrts' de benzemesin o durumlarda ? )
Dow'dan pozitif ayrışma ihtimali var tabi o durumda bile, ancak şu son taze dönemlere
bakarsak çok zayıf ihtimal artık sanki.. Düşmede minimum müteakiben düşme sendromu baskın havada
en azından..
İyi haftasonları..
Yorum
-
hacımTALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapanış itibariyle.....
longcular...yönünde....duran ABD....borsaları...ve...10 yıllık tahvil faizleri.......
cortçular...yönüne meylediyor...gibi........
..egelii..aaabem....gibi...." para cebe yakışır"....diyenler..para kazandı....."kanarya yaylalarında....." türkü.... çığıracak..... neşeli... neşeli....
kuzu...da.....parayı cebe....koydu.........okyanus kıyısında....sörf yapacak...
yaylaya gittim dün mangalı yaktım lahos nan çipura yı mangala köstürdümm
üstüne bi gadayılı dondurma
firil firil yattım
zabanan da ören de denize girdim deniz bize girmeden
aha demin eve geldim pc yi açtım

pala yı özlemişim
Yorum

Yorum