TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son bi haftadır ısrarla 81 hedefi veriyom heryer long olur diyom
    bu alım dalgasında para yapcez diye işten izin alıyom ekran başına oturuyom hale ba
    kendi bildiğimden şaşmasam heç problem olmecek aq
    nelerinden kurtulduk ben bu pozdan kurtulurum hacımda dahada poz yazmam aq
    Egelim gızmayasın...yaz lo..sen bizim için ışık oluyon pozlarınla...hem beyin jimnastiği oluyor bak.

Benki ayıyım seni 2 kere uyardım hem abi... biri 77100 lerde...diğeri 77900 lerde...neden algın bozuldu anlamadım. hadi birileri tersine etkilemeye çalışsa anlıcam...bence palayı ikerken fazla özgüven yaptın. dostane yorumumdur
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

uyyy pala don bırakmamış millette.nasıl heyvanı almış garanı yahu.
      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

doyce zipotu süpüren.vadelide 900 kısa yapmış.yarın böyyük bir arena olacak uşaklar.hayırlı akşamlar.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
          Kıdemli
          • 22 Eylül 2009
          • 3774

macd ilk tetik kesimi pozitif bölgede oldu emme iş yaptırdı.zıfırda sabır dedik çünkü tam kesmesi beklenmek zorundaydı.kesmeden kıvırdı puşt.tetiğe gidince mutlaka kısalar kapatılıp uzun yapılmak zorundaydı.aşağıda durum 5 lik.

Yorum

• egelii
            Tecrübeli
            • 25 Ağustos 2011
            • 2961

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Egelim gızmayasın...yaz lo..sen bizim için ışık oluyon pozlarınla...hem beyin jimnastiği oluyor bak.

Benki ayıyım seni 2 kere uyardım hem abi... biri 77100 lerde...diğeri 77900 lerde...neden algın bozuldu anlamadım. hadi birileri tersine etkilemeye çalışsa anlıcam...bence palayı ikerken fazla özgüven yaptın. dostane yorumumdur
            doğrudur
            fazla özgüven
            nazar
            77600 de kapattıktan sona 200 puan zarara katlanıp beklecektim göre göre oldu

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

arkadaşlar sizlere tek bir şey söyleyeceğim ne dip nede tepe aramaktan vazgeçin.sadece kullandığınız sistem ne derse disiplin ve sabırla ona uyun.yoksa işe duygular karışır ve hazin son başlar.ben bu hataları çok yaptım,artık inandığınız sisteminize uyun ne derse onu yapın.şunu bilinki algoritmatikle savaş vermekteyiz.tekrar hayırlı akşamlar.

Yorum

• taka
                Kıdemli
                • 22 Eylül 2009
                • 3774

doğrudur
                fazla özgüven
                nazar
                hemşom can sağ oldukça herşey hal olur.bugün mahallemizde genç bir bayan kanserden vefat etti.sıkma canını hala kaçan göçen bir durum yoktur.işimiz algı değil sistemse ona uyacaz.gerisi hikayedir.benden bu kadar.hoşça kalın şimdilik.

Yorum

• Misafir

Bütün testere çıkışlarında benzeri durumun oluyo egelii bayım her iki yönede..

Birazda şans olucak yukarıda yazdığımdan hariç.. Sağlık olsun iyi tradersın egelii bayım..

Maşallah diyelim.. Testerede doğruyosun palaettinleri.. Düzeltmesiz tek yön hareketle

çıktımı 'ki genelde biZt'ik düzeltmesiz ikinci şans vermeksizin çıkış hareket tarzı', zor trade

oluyo testere mantığıyla..

Yorum

• Misafir

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    arkadaşlar sizlere tek bir şey söyleyeceğim ne dip nede tepe aramaktan vazgeçin.sadece kullandığınız sistem ne derse disiplin ve sabırla ona uyun.yoksa işe duygular karışır ve hazin son başlar.ben bu hataları çok yaptım,artık inandığınız sisteminize uyun ne derse onu yapın.şunu bilinki algoritmatikle savaş vermekteyiz.tekrar hayırlı akşamlar.
                    Uyuyoruzda bi yandan da sürekli sistemi geliştirmekle mecbur olduğumuz için 'değişimde

iyidir mecburdur hesabı' arada iş kazaları da oluyo hani diyelim sohbet olsun değerli taka bayım..

Hayırlı akşamlar..

Yorum

• egelii
                      Tecrübeli
                      • 25 Ağustos 2011
                      • 2961

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Uyuyoruzda bi yandan da sürekli sistemi geliştirmekle mecbur olduğumuz için 'değişimde

iyidir mecburdur hesabı' arada iş kazaları da oluyo hani diyelim sohbet olsun değerli taka bayım..

Hayırlı akşamlar..
                      dow da dax ta al veriicik dr demiştik gene deyem
                      1200 puan zarar möim deel yarın çıkar mühim oln kendi sistemime uymamam

Yorum

• poritino
                        Çalışkan
                        • 04 Mayıs 2009
                        • 2005

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        doyce zipotu süpüren.vadelide 900 kısa yapmış.yarın böyyük bir arena olacak uşaklar.hayırlı akşamlar.
                        Ula pastasını yediiiim...sen dün pastaya göre poriye ekmek çıkar demedin mi lo? trenden zamanında atlamasak palanın .aşşaklarını avuçlamıştık.

Seni pasta yorumlamaktan men ediyor sadece eliot ve teknik konusunda bilgi istiyom
                        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
                          Çalışkan
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 2005

doğrudur
                          fazla özgüven
                          nazar
                          Bence pozunu yazmanın iyi bir yanı var..bu sayede daha bir disiplinli oluyor insan. diğerlerine karşı da sorumlu hissettiği için daha dikkatli oluyor.

Yorum

• VIX100
                            Tecrübeli
                            • 03 Kasım 2011
                            • 1945

82900 dün hedef vermişti kamar ağa,çınar ağacı moduna geçmiş
                            oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• poritino
                              Çalışkan
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 2005

VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              82900 dün hedef vermişti kamar ağa,çınar ağacı moduna geçmiş
                              O dediğinin olması için yarın spot 30 u 1200 puan cıvarında artı gapla açmamız ve yukarı devam etmemiz lazım....yoksa unut o muhabbeti

Yorum

• poritino
                                Çalışkan
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 2005

Dostlar diye köye yazdığım yazımı burda da paylaşayım..Gerçi orada iddalı laf edip bir daha yorum yazmam dedim ama yanılsam da burada yazmaya devam hahahaha

"Beyler şaka bir yana çok iddialı bir cümle edeceğim.... Bu tutmazsa burada yorum yapmayı bırakacağım. geyiğe uğrarım anca

En geç 3 hafta içerisinde 74 ü ya da altını göreceğimizi düşünüyorum . bana en fazla 3 adet haftalık bar lazım....

Ama short için acelem yok....önceden de dediğim gibi spotta 81-82 lerin gelip gelmeyeceğini kollayacağım öncelikle...oraya bile gidecek gücü göremezsem paylaşırım.

Spotta oraların daha üstünü bekleyenler neye istinaden bekliyorlar anlamadım...

Zaten bu dediğim olmazsa anlamadığım konuda yorum yazmamın da manası kalmaz....

Haftalık kapanışı gördükten sonra daha net anlayacağız resmi. benim perşembeden yorum yazmam erken öten horoz misali oluyor ama iddialı olacağız ya kurtlanıyoruz

Bu arada demiş miydim? yarın da shortcuların işi zor Spotta 2 kritik değerim olacak: 789XX....orayı geçersek haftayı tepeden yani spotta 803XX cıvarından kaparız sanırım.

daha üstü benim için anomalidir."

Yorum

Working...
                                X

Debug Information