egelii Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
sanki son bi yukarı ve tüpsüş olabilir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ula bu macd 5lik kestimi basacan aq .palayı eyi üttük böyün hehe.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
oha 16 bincik pozŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ECB/DRAGHI: ALARM HALINDEYIZ, HAREKETE GECMEYE HAZIRIZ
-MATRIKS-
...
Buyur burdan yak... draghi amcam neden böyle derki acaba
ortada fol yok yumurta yok... herşey detaylarda saklı...
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
15 dakkadan yarım seede çıkdıysadaegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster600 filet
200 point zarar dursun 15 dakka
77800 tekrar cort
200point cortdan zarar ettiydik düşelim
77600 maliyet cort
Yorum
-
77900 den longladım egelim...egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15 dakkadan yarım seede çıkdıysada
77800 tekrar cort
200point cortdan zarar ettiydik düşelim
77600 maliyet cortSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
nedeyemporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77900 den longladım egelim...
yuh decem olmecek
kaç gündür çıkarız diürüm 74denmi alem 72denmi diyon gidiyon teee 78 den longliün
Yorum
-
bi bildiğim var...kapanışı izleyesunegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternedeyem
yuh decem olmecek
kaç gündür çıkarız diürüm 74denmi alem 72denmi diyon gidiyon teee 78 den longliünSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
ula haftalık kapanışı spotta 80 e yakın bi yeri görüp yapmalı...vakit mi kaldı da short deneyemporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbi bildiğim var...kapanışı izleyesunSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
hayırlı akşamlar.kalanı yarına bakarız.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
78600 longlar kapandı short açıldı
short devam short
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Haftalık hedefe ulaşılmadığı için long devam...ule egeli long ben shorttum...pala ne yapıp ettiyse ikimize yer değiştirtti..inşallah yarın eksi gap gelir de siz de trene binersinizSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
son bi haftadır ısrarla 81 hedefi veriyom heryer long olur diyomporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaftalık hedefe ulaşılmadığı için long devam...ule egeli long ben shorttum...pala ne yapıp ettiyse ikimize yer değiştirtti..inşallah yarın eksi gap gelir de siz de trene binersiniz
bu alım dalgasında para yapcez diye işten izin alıyom ekran başına oturuyom hale ba
kendi bildiğimden şaşmasam heç problem olmecek aq
nelerinden kurtulduk ben bu pozdan kurtulurum hacımda dahada poz yazmam aq
Yorum

Yorum