Kod rakamlar ve yorumlari====>>>

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ADYGHE
    Yeni Üye
    • 11 Nisan 2013
    • 2

boru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hoşgeldiniz. Ben forumu dışarıdan takip ediyordum, yazdığınızı görünce ben de üye oldum. Yukarıda arka arkaya iki yazı yazmışsınız, bana sanki bir çelişki varmış gibi geldi.

Bu durumda Tayyip Erdoğan faizi düşür dediğinde, sanki memleketimiz için zararlı bir şey söylemiyor. Hatta faydalı bir şey söylüyor gibi geldi bana.

Sahi, böyle bir durumda Tayyip Erdoğan niçin faizin düşürülmesini istiyor?
    belki sizde şahit olmuşsunuzdur.bir ile bir sosyal tesis yapılacaktır denirki sayın başbakanımızın özel emri ile yapıldı.halbuki öyle birşeyden haberi bile yoktur.sırf başbakan herşeyi biliyor herşeye müdahale eder mesajı vermek için denir.

faiz düşmesi iyi birşeyde ol deyince olacak birşey değildir.teknik sebebleri sayın stah teknik ayrıntıyı daha iyi anlatır ama lafla halklar yönetilebilir ama ekonomi yönetilmiyor.

Yorum

• labtek
      Tecrübeli
      • 11 Ekim 2009
      • 505

Sn. STAH hos geldiniz. Bir an gözlerime inanamadim. Cok sevindim.... Sizinle olmak güzel....
      Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• STAH
        baba
        • 06 Nisan 2013
        • 73

�ncelikle ho�geldiniz. Ben forumu d��ar�dan takip ediyordum, yazd���n�z� g�r�nce ben de �ye oldum. Yukar�da arka arkaya iki yaz� yazm��s�n�z, bana sanki bir �eli�ki varm�� gibi geldi.

Bu durumda Tayyip Erdo�an faizi d���r dedi�inde, sanki memleketimiz i�in zararl� bir �ey s�ylemiyor. Hatta faydal� bir �ey s�yl�yor gibi geldi bana.

Sahi, b�yle bir durumda Tayyip Erdo�an ni�in faizin d���r�lmesini istiyor?
        ah be g�zel ve de de�erli karde�im...

ah be...

senin bu p�r�l pr�l MASUMLU�UNA,bu TERTEM�Z KALB�N�N DUYGULARINA ne yaz�y�m bilmiyorum..

ve isyan ediyorum...

bu kadar TEM�Z,SAYGIDE�ER VE DAH� �OK DE�ERL� Y�REKLER, bu kadar kolay man�p�le edilmemeli...SAFLI�IN,TEM�ZL���N B�R G�C� OLMALI...

t�m i�tenli�im ile sayg� duydu�um sevgili boru karde�im...

ben,faizinin d���r�lmesine de�il,bu eylemin talimat ile yap�l�p KONOM�K DENGELER�N PARAMPAR�A ED�LMES�N� ELE�T�RD�M..

bu a�amada sv. ADYGHE arkada��ma �ok te�ekk�r ediyorum...o9 kadar k�sa,�z ve vurucu bir a��klama yapm�� ki...bir ka� defa okumaktan kendimi alamad�m...

seviyorum b�yle parlak zekalar�...

ZEKA..

y�ce ALLAH �n insana verdi�i EVREN�N EN B�Y�K HAZ�NES�...

ey ALLAH �m...

senden korkmuyorum...

��nk�;

SEN� SEV�YORUM...

insan akrepten korkar,y�landan korkar,akrepten korkar,aslandan kaplandan korkar..

ALLAH tan korkmaz...

��nk� ALLAH, yukar�da say�lan ve dahi say�lmayan t�m korkutucu hayvanlardan m�nezzehtir..

��nk� ALLAH,kendinden korkmalar� de�il,kendine olan sevgi ve iyilikleri emir buyurmaktad�r...

ne konu ama...

bir g�n bu konuda �ok �eyle yazaca��m...

��nk�;

ALLAH inan�yorum ve onu seviyorum...

SEVG�S� BANA, KORKULARI ,KORKANLARA NAS�P OLSUN...

YUNUS EMRE yi dinlemeye ne dersiniz..

ben ne 100 tane bakire isterim..ne de hi� inmeyen penis...ne de alt�ndan �arap akan nehirler...

Yorum

• STAH
          baba
          • 06 Nisan 2013
          • 73

bu ne yahu...yazdıklarım neden böle çıkmış...?

Yorum

• VIX100
            Tecrübeli
            • 03 Kasım 2011
            • 1945

evet silip tekrar yazın lütfen stah baba,büyüksüüün,twitterda da görmek isteriz sizi,saygılar
            oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• boru
              Katılımcı
              • 11 Nisan 2013
              • 2

ben,faizinin d���r�lmesine de�il,bu eylemin talimat ile yap�l�p KONOM�K DENGELER�N PARAMPAR�A ED�LMES�N� ELE�T�RD�M..
              Sn.Stah yazı okunmasa da(galiba iphonedan yazdınız) talimatla faiz düşürülürse, ekonomik dengeler paramparça olur demişsiniz. iyi de mevcut dengelerle nereye kadar gidilebilir ki? Sonunda zaten parçalanacak, yüksek faizle dengeyi korumaya çalışmak memlekete daha fazla zarar vermez mi? bu bakımdan Tayyip Erdoğan doğru söylemiş, her sözüne itiraz etmemek lazım.

Diğer taraftan mevcut ekonomik durum sebebiyle, dışarıdan baskı yapılarak, yeni anayasa, anayasadan Türk isminin çıkarılması, barış süreci, akil adamlar konuları var. Ben bu konuların mevcut ekonomik duruma bağlı olduğunu düşünüyorum.

fakat bu ne yapılırsa yapılsın bu çabaların başarıya ulaşması mümkün görünmüyor. Neden derseniz ben bir duyum aldım. Yaklaşık 10 gün önce Akp'li yaklaşık 40 milletvekili, Cemil Çiçek liderliğinde Ankara'da bir toplantı yaptılar. Bu toplantıda yeni anayasa ve özellikle anayasadan Türk isminin çıkarılmasının, hiçbir şartta mümkün olmadığı kararı alındı. Tayyip erdoğan bu toplantıyı duyunca çok kızdı ve hazitan ayında yapılacak TBMM Başkanlığı seçiminde, Cemil Çiçek'in üstünü çizdi. Duyumlarıma göre haziran ayında tayyip Erdoğan, cemil Çiçek'i aday göstermeyecek.

Mesela bu bilgi bile zaten kırılgan olan ekonomik dengeleri alt üst edebilir. Böyle olursa ülkemiz için hayırlı mı olur yoksa hayırsız mı? Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorum

• ayhan53
                Rallici Başkan
                • 27 Nisan 2009
                • 2657

boru burun bi ihtiyar vardı tanıyonmu
                [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• boru
                  Katılımcı
                  • 11 Nisan 2013
                  • 2

boru burun bi ihtiyar vardı tanıyonmu
                  hee baba.. bak stah'a verdim pası, %100 gollük pozisyon, dışarı atar mı?

Yorum

• stockbroker
                    Master
                    • 28 Temmuz 2008
                    • 4807

STAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    bu ne yahu...yazdıklarım neden böle çıkmış...?
                    Daha önce karşılaştığım bir durum değil. Yazdığınız ortamda(editör, aygıt...) kullanılan fontun forumda bulunmamasından olabilir. Font tanınmadığı için Türkçe karakterlerde sorun olmuş gibi görünüyor.

Yorum

• chaotic
                      Yasaklı
                      • 26 Mayıs 2009
                      • 713

Akp çalkalanıyor arkadaşlar, Mitin de marifetiyle ülkeyi Türk - Kürt diye ikiye böldüler. Daha önce PKK sorunumuz vardı. Kürtlerle hiçbir problemimiz yoktu. Ben doğu kökenliyim, Türk olduğumu zannediyorum ama başka ırklar da karışmış olabilir kanıma bilemem. Bir sürü Kürt arkadaşım var. İnanın hiçbiriyle hiçbir problemim yok. PKK terör örgütü idi, Kürtlerin temsilcisi oldu. AKP bu süreçte çok amatör davrandı. Süreçten Kürtler de rahatsız, Türkler de, ve de AKP içinden bir grup da. Borsa umurumda değil. Dolarımı aldım, az kaldıraç shortumu yaptım, ekran bile takip etmiyorum. Ama Türkiye'yi kaybediyoruz resmen, ne biçim bir amatörlüktür bu anlamıyorum...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

.

Bu durumda Tayyip Erdoğan faizi düşür dediğinde, sanki memleketimiz için zararlı bir şey söylemiyor. Hatta faydalı bir şey söylüyor gibi geldi bana.

.FAIZI DUSURMEK....IKI SEY YAPAR....MEMLEKETE....sayin boru....

birinci yaptigi sudur.....faizi dusurdunmu....para borsaya ve eski vadeli tahvile akar...

bu yabancinin ve yerli isbirlikcinin mali halka yikmasini saglar....ve devletin borclanma faizi bu gecis surecinde 3 ila 4 ay duser....

BIRDEN VE ANIDEN....ortaliga bi kazik cikar....iki ucuda yaglidir bunun....bi ucu halkin dotune dogru....obur ucu devletin dotune dogru ilerler....

yabanci ve yerli isbirlikci mali...tahvili ve hisseyi...halka ve turk pankalarina yikip tuymus....ici bosaltilmis bankalar...stahin annattigi euro sendikasyon kredilerini cogu kisa vadeli....odemek ucun dovize saldirmis...oda guzunun dedigi 3 panginota cikmis....

hokumet devrilmis....leskeriye ihtilal yapmis...ve halka bu borcu odetmektedir....

bu son indirimdir bana gore....kazik ise marangozda hazirlaniyor....bir ucu...QATAR VE SUUDIYE batacak sekilde catalli....

qatar ve suudiye batacak...

cunki tayyip beyi suriye isine onlar ittiler....oda sandiki kaddafi gibi kolay olacak...rusya ve irani gormedi...ve suriye direnince...ve kendi kurtlerini ozgur birakinca....birden ve aniden...turkiyenin en uzun siniri kurdistan oldu...hem iraq siniri....hem suriye siniri....tayyip bey soka girince mermi hiziyla APO ya kostu....boylece turkiye komsulariyla sifir sorun politikasina geri dondu...yeni komsusu kurtlerle sifir soruna gidiyor...

tum bunnar...tayyip beyin suriyeye bulasmasiyla oldu...ve bulastiginda bu is tayyip beyi bitirir demistim...VE BITIRIYOR...
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• STAH
                          baba
                          • 06 Nisan 2013
                          • 73

Öncelikle hoşgeldiniz. Ben forumu dışarıdan takip ediyordum, yazdığınızı görünce ben de üye oldum. Yukarıda arka arkaya iki yazı yazmışsınız, bana sanki bir çelişki varmış gibi geldi.

değerli kardeşim..ilgin ve sevgin için teşekkür ederim..

sanırım yazımda ne demek istediğimi iyice anlatamadım..

ben faizin düşürülme isteğini değil, emir komuta ile bu işin olacağını sanmalarını,MB nın işine karışmalarını,ekonominin tekniğinden haberi olmayanların, bu işin uzmanlarına emir ve talimat veriyor olmalarını eleştirdim..

sanırım eleştirilerimi daha anlaşılır yazdığım için bu bölümünde sizinle aynı düşünceleri paylaşıyor olacağız...

çünkü;eğer midemizde ülser çıkarsa bunun ilacını kullanırız ama emir ve talimat vererek onu iyileştiremeyiz...

keşke Tayyip te emir komuta ile faizleri düşürecek yetenek olsaydı dolar bazında nerede ise %50 lere yakın faiz verdiğimiz ve dahi 10 sene içinde 500 milyar dolara yakın faiz ödediğimiz zamanlarda faizleri düşürseydi ve hatta tamamen kaldırsaydı...

sanırım o zamanlar henüz ermemişti..

şimdi saolsun artık erdiği için, emir ve talimatla ekonomiyi yönetecek yetenekler elde etmiş olabilir..

sevgiler..

Yorum

• STAH
                            baba
                            • 06 Nisan 2013
                            • 73

ADYGHE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

faiz düşmesi iyi birşeyde ol deyince olacak birşey değildir... lafla halklar yönetilebilir ama ekonomi yönetilmiyor.
                            aynı düşünceleri paylaşıyoruz sv.ADYGHE..

Yorum

• STAH
                              baba
                              • 06 Nisan 2013
                              • 73

sv.manif,

telafi edecek bir şey kalmadı sanırım..zaten 82.100-82.300 bandı çizilmiş sınırımız dı... onun altında kalınmadığı sürece yukarı yöndeki hareketin beklentisi de devam ediyordu ama momentumun durumuna baktığımızda, görüntü hiç te iç açıcı değildi...

tam bu sırada esas olan MOODY's geldi ve yaptığı açıklama ile endekse doping yaptı..

şimdi laf ile peynir gemisi yürümeye başladı...

yürüsün bakalım..nereye kadar yürüyecek..

Yorum

• STAH
                                baba
                                • 06 Nisan 2013
                                • 73

labtek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Sn. STAH hos geldiniz. Bir an gözlerime inanamadim. Cok sevindim.... Sizinle olmak güzel....
                                teşekkür ederim değerli kardeşim..teveccüh göstermişsin...sevgiler saygılar.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information