Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
beyler bu aracı yarın alıcam kısmetse, bi bakın bakalım bilirkişi varsa aranızda yorumlarınız cok onemli.
uzman değilim, emme iki laf edem, mazda iyi, sıkıntısını duymadım, çok yakar, lpg olmaz, bakım masrafları nasıldır fikrim yok... yakıt problem değil diyosan, oluru var... daha önce ne kullandın bilmem, amma yakıt işi can sıkar, ekabir takımından değil isen...
hayırlısı olsun..
Sırf buradaki duhülüne göre 4 senedir borsayla ilgilisin..daha da geçmişi vardır muhtemelen.
Ve çıkıp da bu düşüşleri geziye bağlayabilecek kadar da bu işlerden anlamadığın belli oluyor maalesef.
Bugün de duran adamlar yüzünden düştük değil mi?
Eğer üç beş çapulcu yüzünden bu kadar düşen bir borsan ve yükselen doların varsa kusura bakma da ülke ekonomin sandığın kadar güçlü değilmiş derler.
Amacım siyaset değil ve tartışma çıksın istemiyorum ama ekonomi ile ilgili bir ortamda bu kadar sığ bir yoruma da cevap vermedn duramazdım.
Yeter yaaa gerçekten yeter..yiğit bulut mu okuyup geldiniz nedir derdiniz arkadaşım?
Zamanında ahmet necdet sezer kitapcık fırlattı diye ekonomi goctu diyenlerden ne farkınız var?
Bu nasıl bir yaklaşım ,nasıl bir yorum dur ağzım açık kaldı
Bana mı gareziniz var?
Yiğit bulut okuyup gelmişim
Yeter falan
1-yazımı bir daha okuyun.inat eden kesim olarak kim kastedilmiş olabilir
Faizleri düşürmüyo diye merkezi fırçalayıp ,gereksiz bir inat yüzünden faizlerin %50 yükselmesine sebep olan iktidar dan bahsediyorum.en azından burdaki insanların bunu anlayabileceğini düşünüp isim zikretmeye siyasete girmeye gerek duymadım,sakıncalı gördüm.
20 gün inat edip ,mesaj alınmıştır deyip yine sert söylemlerle ortamı gerip işi inada bindiren malum değilmi?
2-sizede ,yazınızın altına beğeni-teşekkür koyan tüm forum arkadaşlarımada çok kırıldım
Yerden yere vurmuşsunuz
Önyargı bu.
Kaç yıldır piyasada oluşum önemli değil
Bişeyi değiştirmez.
Hiçbir konuda yapmadım,yine sizin ve bazı forumdaşların sahip olduğu sert üslubu kullanmıyacam,hakkım olduğu halde.
Hepinize selam olsun yinede
Taka abi sanada aşkolsun
yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Bu nasıl bir yaklaşım ,nasıl bir yorum dur ağzım açık kaldı
Bana mı gareziniz var?
Yiğit bulut okuyup gelmişim
Yeter falan
1-yazımı bir daha okuyun.inat eden kesim olarak kim kastedilmiş olabilir
Faizleri düşürmüyo diye merkezi fırçalayıp ,gereksiz bir inat yüzünden faizlerin %50 yükselmesine sebep olan iktidar dan bahsediyorum.en azından burdaki insanların bunu anlayabileceğini düşünüp isim zikretmeye siyasete girmeye gerek duymadım,sakıncalı gördüm.
20 gün inat edip ,mesaj alınmıştır deyip yine sert söylemlerle ortamı gerip işi inada bindiren malum değilmi?
2-sizede ,yazınızın altına beğeni-teşekkür koyan tüm forum arkadaşlarımada çok kırıldım
Yerden yere vurmuşsunuz
Önyargı bu.
Kaç yıldır piyasada oluşum önemli değil
Bişeyi değiştirmez.
Hiçbir konuda yapmadım,yine sizin ve bazı forumdaşların sahip olduğu sert üslubu kullanmıyacam,hakkım olduğu halde.
Hepinize selam olsun yinede
Taka abi sanada aşkolsun
teknik yapılır haberler üstüne yazılır gerisi bahanedir.borsalar neleri gördüde düşmedi.iş kasıtlı büyütüldü.inanın bu tür haberlere hiç bir zaman ehemmiyet bile vermemişimdir.beğenim sizi yermek yada kötü niyetten değil objektif bakmamdandır.bu tür düşünmenden üzgünlük duydum.hayırlı geceler.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
beyler bu aracı yarın alıcam kısmetse, bi bakın bakalım bilirkişi varsa aranızda yorumlarınız cok onemli.
geçenlerde aynısı arkadaşım aldı memmnun ancak onda tüp vardı 29 bine aldı 2006 model 50 bin civarlarındaydı km .tabi almadan önce bir yetkili serviste göstermeniz iyi olur .
bir ara bir arkdaşa araba alıcaktık poloy du sanırım ...araba geldi sol tarafında çizik niye yaptrımadın burayı dedik adam orjinalliği gitmesin sonra burada boya var diyince millet yanlış anlıyor gibi laflar etmişti arabayı gösterdiğimizde tavan dahil her yeri boyalı çıkmıştı biçtiği fiat 27 bin falandı servisteki kontrol eden adam bana takasa gelse 18 bin anca veririm demişti
ben "inat eden kesim" olarak eylemlerine devam edenleri kastettiğinizi ve bunu da inatla yaptıklarını ima ettiğinizi düşündüm.. Cümlenin gelişinden o şekilde anlaşılıyor.. tahammülsüz bir yorum olduğunu düşündüm.. yanılmışım..
halbuki borunun konusunda yazmışısınız..
bu olay mı yoksa başbakanın inadını ,öfkesini dindirmeyen?diye aklımdan geçti,
öyle ya ,böyle bir protesto gösterisinin bukadar büyümesinin altında bi plan yada bi sebep olmalı.
Yine de bu olaylarla satışların hiç bir alakası olmadığını düşünüyorum. geçen sene bugün jeti düşürdüler.. borsa yükseldi..
Bizler burda yazarken ,hergün yorum yapıyoruz ve okuyan forumdaşların da bizim tarzımızı azçok bildiğini varsayıyoruz.
Yoksa her yazıda özgeçmiş,siyasi görüş,teferruatlı açıklama zaman alır.
Ara sıra uğrayıp ,bi yazıyı sinirli bi anınızda farklı bi yöne çekip abanmışsınız.
Yoksa günler öncesinden 17 mayısı zirve olarak etiketleyeğini açıklamış,o günde etiketi koyduğunu burda ilan etmiş birisi sandığınız kadar sığ düşünceli olabilirmi?
Ali babacan aylar önce global sıkıntı olabileceğini zikretmişti,bu dalga beklenirken,demokratik bir tepkiyi ,hususi kaşıyıp toplumsal bir tepkiye dönüştürüp,5gün yurtdışı gezisine çıkıp ortamı hususi kızıştıran kimse inatçı odur,
Daha önceki yazılarımda ,bu olayın arkasında bir plan mutlaka olmalı,10 yıldır girdiği hiçbir kavgadan malup ayrılmadı,bu inadın bir sebebi olmalı ,yoksa çok fereksiz bu şiddet" yorumlarım olmuştu.
İnsanların ,bunları bildiğini varsayarak kısa mesajlarla yorum yapıyoruz.
Bu son yazım,cevap vermem gerekmezse tabi.
yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
bu faizin kolayına ateşi düşmez rakamsal olarak 10.27 ye kadar tırmanacak potansiyeli var aslen geride poritinoya katıldığım konu merkezin zorlanarak faizlerin düşürülmesi meselesi sonuna kadar katılıyorum bu konuya aslen 9.30 altına hiç itilmemeliydi faiz bu gün faizciler cıldırdı demezdi kimse olayları bahane edip şimdi olması gereken yere itiliyor faiz
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum