TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • manaw
    havacı
    • 28 Ekim 2011
    • 896

Yorum

• delidayim
      Katılımcı
      • 26 Mayıs 2009
      • 214

usdtry önünde tek engel 1.945 bence
      yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• delidayim
        Katılımcı
        • 26 Mayıs 2009
        • 214

gezi gerginliği olmasaydı bugünleri daha kolay atlatabilirdik diye düşünüyorum.
        20 gün inadı bırakmayanlara selam olsun.
        yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• thebaboli
          Sistemli Borsacı
          • 06 Temmuz 2012
          • 843

recoba Nickli Üyeden Alıntı

...............

tkaragoz Nickli Üyeden Alıntı
          Net alıcılar:

Net satıcılar:
          ..........................

akcay Nickli Üyeden Alıntı
          garantinin alım satımına bakınca filler tepişmiş gibi gözüküyor...hsbc 20 milyon lot mal almış yuhhh...satanda yabancı alanda...neyse biz kenarda izliyelim...

...............
          I'm gonna make him an offer he can't refuse!
          Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• Misafir

Dow tüm shortlar kapanmış, işlem tamam flat olduk orda.. Gördüğü en düşüğün

bir tic üstü son emirler yazılıydı hepsi gitmiş maşallah..

Hadi DomCons U dön burdan yukarılar cazip yeter bugünlük gayri, yarın Bist longlarımıza sürpriz yap

anca telafi edersin 40 gündür yorduğunun karşılığı..

Yorum

• poritino
              Çalışkan
              • 04 Mayıs 2009
              • 2005

delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              gezi gerginliği olmasaydı bugünleri daha kolay atlatabilirdik diye düşünüyorum.
              20 gün inadı bırakmayanlara selam olsun.
              Sırf buradaki duhülüne göre 4 senedir borsayla ilgilisin..daha da geçmişi vardır muhtemelen.

Ve çıkıp da bu düşüşleri geziye bağlayabilecek kadar da bu işlerden anlamadığın belli oluyor maalesef.
              Bugün de duran adamlar yüzünden düştük değil mi?
              Eğer üç beş çapulcu yüzünden bu kadar düşen bir borsan ve yükselen doların varsa kusura bakma da ülke ekonomin sandığın kadar güçlü değilmiş derler.

Amacım siyaset değil ve tartışma çıksın istemiyorum ama ekonomi ile ilgili bir ortamda bu kadar sığ bir yoruma da cevap vermedn duramazdım.

Yeter yaaa gerçekten yeter..yiğit bulut mu okuyup geldiniz nedir derdiniz arkadaşım?

Zamanında ahmet necdet sezer kitapcık fırlattı diye ekonomi goctu diyenlerden ne farkınız var?
              Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• Misafir

Herşey birşeyden sebep olmaz tabi, ancak herşey bir bütündür..

Düşünceler özgürdür, kızmakla kırmakla olmaz öyle, delidayım'ın dediğinde de doğruluk payı var, sizin tespitinizinde..

Aman Dow nediyon dön gari..

Yorum

• Misafir

Ayrıca bahsettiğiniz hususlarda öyle üçle beşle sayılabilecek olan tek şey malesef rahmetli olanların sayısı..

Memleketteki gerçek çapulcu sayısı üç beş diye sayılamayacak kadar fazla malumunuz..

Nasıl iktidar-yandaş sayısı üçe beşe sığmazsa, protesto eden bunlardan bıkmış gerçek anti-yandaş sayısıda üçe beşe sığmaz..

Allah affetsin ıslah etsin cümlemizi..

Yorum

• Misafir

Dön Dow dön.. )

Bakma sen bizim halimize haftaya satarsın olmadı yine, şu yarınki taze longları bi kurtaralım Bist'te

sonra ne halin varsa gör..

Yorum

• sonperde33
                      Kıdemli
                      • 03 Ağustos 2011
                      • 3010

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6657508/detay/

beyler bu aracı yarın alıcam kısmetse, bi bakın bakalım bilirkişi varsa aranızda yorumlarınız cok onemli.
                      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• sonperde33
                        Kıdemli
                        • 03 Ağustos 2011
                        • 3010

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        lan biliyordum boyle olcagini mal gibim erken kapattim shortlari,
                        neyse zaten isim var disaridayim, bu sansla gun sonundan da kapatamayip,
                        arti gap yerdik sabaha. herseyde bi hayir vardir.
                        dowa gore yarın bi eksi gap daha gelirmi?

7 duvel long kalmis.

neyse flatım ben ama insallah artı bi gap gelir longcu kardeslerime,

egelim sen testerelerin adamıın, william show halt etsin yanında cikarttirsin gene ,
                        ;)

aaaa okutum ne yaptı yaw :( insallah sabah gapıyla kapatabilmiştir longları.
                        Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• erkmen
                          Aktif
                          • 28 Ağustos 2009
                          • 269

İlk yesili gorduk bovespa artiya gecti

Yorum

• FIRTINA
                            Akşamcı
                            • 04 Eylül 2011
                            • 186

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sırf buradaki duhülüne göre 4 senedir borsayla ilgilisin..daha da geçmişi vardır muhtemelen.

Ve çıkıp da bu düşüşleri geziye bağlayabilecek kadar da bu işlerden anlamadığın belli oluyor maalesef.
                            Bugün de duran adamlar yüzünden düştük değil mi?
                            Eğer üç beş çapulcu yüzünden bu kadar düşen bir borsan ve yükselen doların varsa kusura bakma da ülke ekonomin sandığın kadar güçlü değilmiş derler.

Amacım siyaset değil ve tartışma çıksın istemiyorum ama ekonomi ile ilgili bir ortamda bu kadar sığ bir yoruma da cevap vermedn duramazdım.

Yeter yaaa gerçekten yeter..yiğit bulut mu okuyup geldiniz nedir derdiniz arkadaşım?

Zamanında ahmet necdet sezer kitapcık fırlattı diye ekonomi goctu diyenlerden ne farkınız var?
                            Sn. poritino, bu yorumunuzu ayakta alkışlıyorum. Kuzu emmi gibi yorum yapmışsınız

Sn. delidayım, sizde arkadaşımızın yaptığı yorumu yanlış algılamayın bana göre olumlu bir eleştiride bulunmuş

Yorum

• VIX100
                              Tecrübeli
                              • 03 Kasım 2011
                              • 1945

abi ben bu arabayı beğenmedim,mazda pek tutulmadı biliyosun,çoh da yakar bu ,ama benim beyenip beğenmemem önemli deel,son karar senin,AUDİ alacaksın,O KADARRR

BİR DE ÇOH BÖYÜK KAZASI YOH DEMİŞ,KİM BİLİR NERELERE sürtmüştür bu arabayı,şöför sayısı sınırlı megaköyde,bütün davarlar,öküzler,bayanlar yollarda eyi incelee
                              oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• poritino
                                Çalışkan
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 2005

FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Sn. poritino, bu yorumunuzu ayakta alkışlıyorum. Kuzu emmi gibi yorum yapmışsınız

Sn. delidayım, sizde arkadaşımızın yaptığı yorumu yanlış algılamayın bana göre olumlu bir eleştiride bulunmuş
                                Sağolun sayın fırtına... Aynen dediğiniz gibi şahısları hedef almıyorum. Burası ekonomi forumu ve az çok herkesin bir birikimi var. Gexi parkı olayları doğrudur yanlıştır ayrı konu. Ama ekonomik durumu buna bağlayanları anlayamıyorum. Bir tek yiğit bulutu anlarım çünkü o çok feci nemalanıyor bu söylemlerden
                                Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information