TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
...............recoba Nickli Üyeden Alıntı

..........................tkaragoz Nickli Üyeden AlıntıNet alıcılar:

Net satıcılar:

...............akcay Nickli Üyeden Alıntıgarantinin alım satımına bakınca filler tepişmiş gibi gözüküyor...hsbc 20 milyon lot mal almış yuhhh...satanda yabancı alanda...neyse biz kenarda izliyelim...
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Dow tüm shortlar kapanmış, işlem tamam flat olduk orda.. Gördüğü en düşüğün
bir tic üstü son emirler yazılıydı hepsi gitmiş maşallah..
Hadi DomCons U dön burdan yukarılar cazip yeter bugünlük gayri, yarın Bist longlarımıza sürpriz yap
anca telafi edersin 40 gündür yorduğunun karşılığı..
Yorum
-
Sırf buradaki duhülüne göre 4 senedir borsayla ilgilisin..daha da geçmişi vardır muhtemelen.delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergezi gerginliği olmasaydı bugünleri daha kolay atlatabilirdik diye düşünüyorum.
20 gün inadı bırakmayanlara selam olsun.
Ve çıkıp da bu düşüşleri geziye bağlayabilecek kadar da bu işlerden anlamadığın belli oluyor maalesef.
Bugün de duran adamlar yüzünden düştük değil mi?
Eğer üç beş çapulcu yüzünden bu kadar düşen bir borsan ve yükselen doların varsa kusura bakma da ülke ekonomin sandığın kadar güçlü değilmiş derler.
Amacım siyaset değil ve tartışma çıksın istemiyorum ama ekonomi ile ilgili bir ortamda bu kadar sığ bir yoruma da cevap vermedn duramazdım.
Yeter yaaa gerçekten yeter..yiğit bulut mu okuyup geldiniz nedir derdiniz arkadaşım?
Zamanında ahmet necdet sezer kitapcık fırlattı diye ekonomi goctu diyenlerden ne farkınız var?Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Ayrıca bahsettiğiniz hususlarda öyle üçle beşle sayılabilecek olan tek şey malesef rahmetli olanların sayısı..
Memleketteki gerçek çapulcu sayısı üç beş diye sayılamayacak kadar fazla malumunuz..
Nasıl iktidar-yandaş sayısı üçe beşe sığmazsa, protesto eden bunlardan bıkmış gerçek anti-yandaş sayısıda üçe beşe sığmaz..
Allah affetsin ıslah etsin cümlemizi..
Yorum
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6657508/detay/
beyler bu aracı yarın alıcam kısmetse, bi bakın bakalım bilirkişi varsa aranızda yorumlarınız cok onemli.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
dowa gore yarın bi eksi gap daha gelirmi?sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlan biliyordum boyle olcagini mal gibim erken kapattim shortlari,
neyse zaten isim var disaridayim, bu sansla gun sonundan da kapatamayip,
arti gap yerdik sabaha. herseyde bi hayir vardir.
7 duvel long kalmis.
neyse flatım ben ama insallah artı bi gap gelir longcu kardeslerime,
egelim sen testerelerin adamıın, william show halt etsin yanında cikarttirsin gene ,
;)
aaaa okutum ne yaptı yaw :( insallah sabah gapıyla kapatabilmiştir longları.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Sn. poritino, bu yorumunuzu ayakta alkışlıyorum. Kuzu emmi gibi yorum yapmışsınızporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSırf buradaki duhülüne göre 4 senedir borsayla ilgilisin..daha da geçmişi vardır muhtemelen.
Ve çıkıp da bu düşüşleri geziye bağlayabilecek kadar da bu işlerden anlamadığın belli oluyor maalesef.
Bugün de duran adamlar yüzünden düştük değil mi?
Eğer üç beş çapulcu yüzünden bu kadar düşen bir borsan ve yükselen doların varsa kusura bakma da ülke ekonomin sandığın kadar güçlü değilmiş derler.
Amacım siyaset değil ve tartışma çıksın istemiyorum ama ekonomi ile ilgili bir ortamda bu kadar sığ bir yoruma da cevap vermedn duramazdım.
Yeter yaaa gerçekten yeter..yiğit bulut mu okuyup geldiniz nedir derdiniz arkadaşım?
Zamanında ahmet necdet sezer kitapcık fırlattı diye ekonomi goctu diyenlerden ne farkınız var?
Sn. delidayım, sizde arkadaşımızın yaptığı yorumu yanlış algılamayın bana göre olumlu bir eleştiride bulunmuş
Yorum
-
abi ben bu arabayı beğenmedim,mazda pek tutulmadı biliyosun,çoh da yakar bu ,ama benim beyenip beğenmemem önemli deel,son karar senin,AUDİ alacaksın,O KADARRR
BİR DE ÇOH BÖYÜK KAZASI YOH DEMİŞ,KİM BİLİR NERELERE sürtmüştür bu arabayı,şöför sayısı sınırlı megaköyde,bütün davarlar,öküzler,bayanlar yollarda
eyi incelee
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Sağolun sayın fırtına... Aynen dediğiniz gibi şahısları hedef almıyorum. Burası ekonomi forumu ve az çok herkesin bir birikimi var. Gexi parkı olayları doğrudur yanlıştır ayrı konu. Ama ekonomik durumu buna bağlayanları anlayamıyorum. Bir tek yiğit bulutu anlarım çünkü o çok feci nemalanıyor bu söylemlerdenFIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. poritino, bu yorumunuzu ayakta alkışlıyorum. Kuzu emmi gibi yorum yapmışsınız
Sn. delidayım, sizde arkadaşımızın yaptığı yorumu yanlış algılamayın bana göre olumlu bir eleştiride bulunmuşSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum

Yorum