TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • manaw
    havacı
    • 28 Ekim 2011
    • 896

ne planladım..
    dün 78 üstü alacam. 79.5'e kadar tetikte bekleyeceğim demiştim..

ne yaptım..
    hem 78'te hem 79.5'ta sattım.

Yorum

• thebaboli
      Sistemli Borsacı
      • 06 Temmuz 2012
      • 843

Kırılan tobonun net olarak görülüyor. Hedefi de bence çok güzel duruyor. Acılı sancılıda olsa ne yapalım longtan ekmek anca böyle sürüne sürüne oluyor
      I'm gonna make him an offer he can't refuse!
      Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• mehmetkirsoy
        Kıdemli
        • 03 Ocak 2013
        • 3325

97050 üstünde yükselecek ne kolay ama icraata gelince bi testere yaptı uyuz pala game over.. pehh

Yorum

• sonperde33
          Kıdemli
          • 03 Ağustos 2011
          • 3010

çok büyüh ikilemdeyim,
          ek longlayasım var ama tutucam kendimi, düşerse açacağım.
          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• mehmetkirsoy
            Kıdemli
            • 03 Ocak 2013
            • 3325

yürü be pala

97,925

Yorum

• delidayim
              Katılımcı
              • 26 Mayıs 2009
              • 214

short katliamına dönüşüyo iş
              yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• mehmetkirsoy
                Kıdemli
                • 03 Ocak 2013
                • 3325

bu işler böle abi direnç geçilince yükseliyor..

Yorum

• mehmetkirsoy
                  Kıdemli
                  • 03 Ocak 2013
                  • 3325

bu saatten sonra psikolojik 100.000 seviyesi dikkatimi çeküüür birde 102,875 100 günlük rakam var ne olur ne olmaz haftaya göreceğüz.. sutop belli

eyi tatiller..

Yorum

• VIX100
                    Tecrübeli
                    • 03 Kasım 2011
                    • 1945

noooli burda? cortlayanı sevmiş,flat devam belki son sn levyeleriz
                    oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• Misafir

Ve 98'den son bir paket demincek.. Miktar artsın, maliyet iyileşsin maksat..

İyi haftasonları şimdiden..

Yorum

• okut_val
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2009
                        • 1325

96.800 den şort kaldık haftasonuna...
                        Beklemek lazımdı long da hata yaptık ama bakalım haftaya gevşemede kapatmak lazım
                        iyi haftasonları
                        '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• polat55
                          Tecrübeli
                          • 09 Temmuz 2011
                          • 539

Egelim ne diürsün bugüne?
                          Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• küçük_k
                            Aktif
                            • 09 Nisan 2012
                            • 293

küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ikinci senaryo ise direk 97250 mini kanal direncine yönelip 97bin üzerinde kapanış....
                            ne demiştik ümüğünü sıkacağız.... hortumları keseceğiz..
                            yazdık da ne oldu.... dün kapanışta dipten longlamıştım.... daldan erken düşünce kar uçtu gitti...
                            97250 şortlarda kaldı...
                            hedefin 100+ olduğu netleşti bence....
                            sert düşüşde hedef 80bin olsada mutlaka 100-105 bini deneyeceğini yazmıştık... pala hedefe kitlendi...
                            bu arada yazdıkda ne oldu stratejiye sadık kalmayınca almamız gereken puvanların çoğunu alamıyoruz....
                            kuzu emmi ne derdi yapıştın mı kene gibi yapış....

pazartesi ilk gevşemede şortları kar-zarar demeden longa çevirmek niyetindeyim..
                            herkese bol kazançlar...
                            yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,

Yorum

• thebaboli
                              Sistemli Borsacı
                              • 06 Temmuz 2012
                              • 843

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bunun kırılımında 104 civarı bir yer hedef olabilir. EW olarak beklentim de 103875.
                              Sarının değeri önceki bar 94550 idi şimdiki barda 94450. Sarı ile kırmızının değerleri sadece altına üstüne geçildiğinde önem arz eder. Destek direnç görevi yoktur. Sarının üstüne bir kere attığımız anda itibaren takibimiz kırmızıdır. Kırmızının altına atana kadar poz longdur.

94250 den al verdi sistem dün 12:30 barında.

Geçen gün gönderdiğim 61,8 diye özellikle belirttiğim 91900 noktasından beri kıpraşmadan uzun olarak bekliyorum. Bu tobonun yukarı kırılması ile teknik formasyon hedefi ve saydığım ew sayımım örtüşmüş olur. Bu durumda 104 lere kadar dayanabilirsem tutarım pozu. Tabi barları görmeden konuşmak çok da doğru değil ama hedef orası.
                              Estağfurullah üstad olmaya 2 yıl daha var

Ben korelasyona inanmıyorum. Sonuçta düşeceksek veya çıkacaksak bunu bize x30yvade grafiği barları aracılığıyla gösterecektir.

Ayrıca bu düşüşümüzün görünür nedeni olan GEZİ olayı çözüme kavuşursa o nedenle düştüğümüz puanları geri alırız.

Hedef ew sayımı ile belirlenebilir ama o konuda yeterince iyi değilim. O nedenle biraz barlar ilerlesin kanalla ew le bir hedef o zaman belirlenebilir. Ama şimdilik hedef 100 üstü. (103875)

Şuan herşey long yönünde bence. Hele o tobo kırılırsa puzzleın tek eksik parçası da tamamlanmış olacak. Ew ve sistemin de long yönünde. En önemlisi EGELİM de aynı şeyi düşünüyor. En azından long olunamıyorsa bile tobo kırılımından sonra şort kalınmamalı.
                              Evet egelim lönk devam. Altta gönderdiğim grafda tobo onay aldı. Hedef 100 civarı. Ewsel senaryoda ilk durağım 99500 olabilir diyor. Ama adı üstünde senaryo

Yarının önemi bir başka açıdan

Taka abi paylaşım için teşekkürler.

Sl umu belirleyecek bazı nedenlerim var. En kötüsü 91400 altı.

İlk uyarı bu grafın aşağı kırılı ile gelir.

İkinci uyarı kapanış itibariyle 92650 altında 30 luk kapanışta sistem sata geçer.

91400 altında ew sayımım yanlışmış der. Kıldan ince boynumu uzatırım palaya
                              Bu bileyi anlamadım. Zaten dowdan ötürü +gap gelmesi gerekiyor mu? Anlaşma olursa burayı kimse tutamaz

Bence anlaşma olacak
                              Tüm dirençlerin kırıldığı gözüküyor bende.

Başlığı takip eden tüm arkadaşların okumasını rica ediyorum.

Yazmayan herkesin nedeni vardır. Ve bu neden kendince önemli olmasaydı zaten yıllardır karşılıksız yazdığı yerden çekip gitmez. O nedenle nedenine saygı duymak gerekir.

Sana göre çocukluk olan ona göre önemlidir. Empati yapmadan bu şekilde değerlendirmek doğru olmaz.

Bu bağlamda Sv. sonperde ve Vuruşkan yiğidim Egelinin söylediği poz yazma mevzusuna geleyim.

Ben yaklaşık 2 yıldır bu piyasadayım. Buradaki neredeyse herkes bende kat kat eskidir. İlk başlarda birşeyler okuyup öğrenmek için çaba sarfetmek yerine (çok karışık geliyordu) birilerini takip etmeyi yeğledim. Ve yaklaşık 1 yıl sonrasında battım. O gün bu gündür birilerini takip etmenin sadece pozunu takip etmek değil neden o pozu kaç kaldıraçla kaç partide aldığını bilmek olduğuna karar verdim. Ve çok kıymetli ustalarım sayesinde okumaya başlıyorum kitabını okumaya başladım. Okudukça yavaş yavaş kendi fikirlerim de oluştu ve çok büyük katkısını gördüm.

Bu takip ettiğim ustalar arasında Ekpser abi de var. Ancak şunu net olarak söylebilirim ki en az fayda gördüklerimdendir. Çünkü eksper abinin sadece kaç partide poza girdiğini ve kaç kaldıraçla poz aldığını biliyorum. En önemli kısmı olan neden o pozu aldığı sorusunun cevabını bilmiyorum. Bunu bilmediğim sürece ben ona bağımlıyım. Birgün yazmama kararı alırsa dımdızlak ortada kalırım. Aynı şuan bazı arkadaşların kaldığı gibi.

Ben pozumu açıkca yazınca takip eden neden poz aldığımı bilmek istemez. Kazandırıyorsam alır pozu. Benim amacım balık vermek değil ki pozumu yazayım. Amacım bildiğim kadarıyla o pozun neden alacağını düşündürtmek.

Ben balık verirsem (başarılı olursam aldığım pozlarda) beni takip eden bir topluluk oluştururum. Bunun bana ne faydası var. HİÇ. Peki buradakilerin birşeyler düşünmesini sağlarsam ne olur? Fikir alışverişi ile neyi neden nasıl yapmamıza karar verebiliriz. Sizce hangisi yararlı?

Umarım bu mesaj yeterince iyi anlaşılır.

Cümleten iyi geceler

I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                              Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• TALEBE
                                A-YI
                                • 24 Ekim 2010
                                • 1221

TAKA emice...

SARAYLI USTAM BU TİREND BİR AYU NESLİNİN RALLİSİ olmasın,HEHEHE.
                                talebeliğime...verirsen.....

biaz açman mümkün mü...?
                                Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information