Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ulen pala kıçına kekik yağımı döktülerde uçtun gittin.gece yazdık sabah fırsat bile vermedi.hahaha.
bazılaru falcılık desede
mesele zabanan giderken almak değil ustam
dün akşam düşerken güvenip almak
senin hoşuna giden yorumumu gene yazem 105 e gidiür bu
yok hacım
çok çıktı aniden
dün kapanışla bugünki fiyat arasında 3500 puan oluştu az deel illa bi sarkacak dedim kendimce
yoksa ana hedef 105 değişiklik yok
bu çıkış dow gabıklısıyla beraber devam eder 105 e ordan salarlar aşşa 90 lara 75 lere
yılbaşına doğru 75den gelip zirve kırmaya dahi gidebilir yerel seçimlere gada
ben FED 'in... parasal genişlemeyle ilgili...85...te...75..e...veya .başka bir rakama..iniş başlatma..ihtimalini...öngörüyorum..... bu...longculara tehlikedir.. ama..sen..anlık poz takip edebildiğinden...böyle bir ihtimalin gerçekleşmesi durumuında.... reflekslerin de hızlı olur.....
(nasıl olsa..çocuk..da..sünnet oldu...okul aile birliği de seni pek meşgul etmez..bu arada..pazar işlerini de...yengeye bırak...üste bir 100tl de..ver...ki... ) bak gördün mü...nasıl talebeyim...ama.....
zannedersem "kuzu" da... böyle bir ihtimale yakın düşünüyor.......
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum