TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

BUGUN ITIBARIYLA....tepeden dibe....26 000 puan dustu....muthisti bu....bi haftada....6 ayda aldigini geri verdi....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• mehmetkirsoy
      Kıdemli
      • 03 Ocak 2013
      • 3325

pehhh

yoruma gerek yok..

Yorum

• greenspan41
        Aktif
        • 30 Nisan 2009
        • 327

11 Haziran da Alman anayasa mahkemesinin kararı var.Tahvil alimi ile ilgili. euro/dolar 1 için önemli..

Yorum

• TALEBE
          A-YI
          • 24 Ekim 2010
          • 1221

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          BUGUN ITIBARIYLA....tepeden dibe....26 000 puan dustu....muthisti bu....bi haftada....6 ayda aldigini geri verdi....
          kuzı emice....
          OBO.....olur.dedik....BOBO oldu....
          taşı bile suya atsan...bikaç kere...sıçrar.....

bu borsa...ancak...94.000'e mi...sıçrayabilir....
          Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• mehmetkirsoy
            Kıdemli
            • 03 Ocak 2013
            • 3325

he yav

böyle bişey bi daha zor bee tarihi fırsatlardan ..

Yorum

• thebaboli
              Sistemli Borsacı
              • 06 Temmuz 2012
              • 843

Kuzu emmi açıkcası ben senin trade tarzını beğenmiyorum. Bana hiç uygun değil. Kazanabiliyorsan kazandırabiliyorsan ne mutlu. Ama ben sana uysam batardım. Bunu daha önce burda da yazdım.

Neden? Çünkü ben kaldıracımı senin kadar düşüremem. Paramın bir limiti var senin gibi poh gibi param da yok 10 bin puan terstte kalsam morgtan alırsın beni

Sen 108950 tepesini yaptığımız zamanlardan beri kısasın yanlış bilmiyorsam kapattın açtın kapattın açtın yeri geldi baya terstte bekledin bunlar bana göre değil. Ve piyasa 116xxx yaptıktan sonra 106 nın altına inmeseydi (O noktanın altı da üstü de çok iyi kazandıracağını burada yazmıştım.) bence seni çok büyük zarara uğratabilirdi.

Sen temel bakıyorsun ben kaldıraçlı piyasaya temel bakıp hisse gibi oynayamam. Gariban ve acemi bir teknikçiyim. Şimdilik sistemi uygulamaya devam ederim. Belki dediğin gibi aldıklarımı hatta aldıklarımdan fazlasını da geri verebilirim. Ama yediğim her kazık benim daha iyi olmamı sağlayacağına inanıyorum. En azından bundan önce yediklerim sağladı İleride kısmet olursa öğreneceklerimle de sistemi daha iyi bir hale getirmeyi amaçlıyorum. Tabi o zamana kadar piyasa beni silmezse.
              I'm gonna make him an offer he can't refuse!
              Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• sır
                Katılımcı
                • 06 Nisan 2013
                • 142

baboli....trend dalga bir dibi....bist 30 da 85 000 ler....ve tepki.....indikleri yer ve oradan koyacaklari tepki....mala bogduklarini kara ve basabasa getirecek yer olmaz....onlari hep zararda tutarlar....indikleri yerden koyacaklari tepki.....95 000 i asmamali ki....malda ve longda kalanlar kar edemesin....

fekat.....ben kar hedefimi gordum mu....beklemem....paralari aldigim gibi tuyerim....SOYGUN BORSADA BOYLE YAPILIR....POZAGIRER YATARSIN....BEKLERSIN.....KADAYIFIN ALTI KIZARIR ALIR GIDERSIN.....

hergun oynarsan.....SKENDER SENI BIGUN OYLE BI YATIRIR KI.....FELEGIN SASAR....

cikarilacak ders su.....HANGI SISTEM PARA KAZANIYOR.....HANGI SISTEM OLDURUYOR....BORSACI YASAYARAK OGRENIR.....suanda.....kisa islerle ugrasan herkes terste....veya bu heyyule dususten yararlanamadi....

SKO.NUN....ufak ufak verdigi ve simarttigi herkes.....MUTLAKA MEZBAHAYA GIRER.....BU DERSIN ALINMASINI COK ONEMSIYORUM

su an.....2007 deki ilk dalga dusus kadar dusmedik henuz.....o 85 000 e tekabul ediyor tl de....dolardada biraz daha var....o zamanda....tum bu dususten yararlanan sadece ben ve arkadaslarimdi....simdide oyle oldu....

ne yaptik biz.....SKENDERI KOPYALADIK....VE SABIRLA YATTIK....BIZI ITTI KALKTI ININ DIYE.....INMEDIK....itip kalkmasi normal....hakkida....kim kime beles para verir....dayandik....IHYA OLDUK VE CEKILDIK....

Yorum

• Misafir

Atiye'den 'Soygun Var' dinleyelim biraz,

isteyen uygun yerleri redakte ederekte dinleyebilir, son günlerin anlam ve önemine binayen..

Dow a da bulaştı bizim sendrom ) Maşallah..

Yorum

• labtek
                    Tecrübeli
                    • 11 Ekim 2009
                    • 505

Beyler, yakinda bence cok ciddi bir seyler olacak... RTE nin böylesi dik cikislarinin düsen borsanin önemli bir anlami olmali... RTE nin bu davranis bicimi, strateji olmadan mümkün degil... Tamam siko mantigi iyi güzelde, RTE ye bunun ciddi bir faydasi olmasi lazim... Yoksa niye dirensin ki ? Aklima gelen bir seyler var ama, bu sadece gelecek olan kriz degil. Krizden önce 4 seneyi garantileme olabilirmi?
                    Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• TALEBE
                      A-YI
                      • 24 Ekim 2010
                      • 1221

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kuzu emmi açıkcası ben senin trade tarzını beğenmiyorum. Bana hiç uygun değil. Kazanabiliyorsan kazandırabiliyorsan ne mutlu. Ama ben sana uysam batardım. Bunu daha önce burda da yazdım.

Neden? Çünkü ben kaldıracımı senin kadar düşüremem. Paramın bir limiti var senin gibi poh gibi param da yok 10 bin puan terstte kalsam morgtan alırsın beni

Sen 108950 tepesini yaptığımız zamanlardan beri kısasın yanlış bilmiyorsam kapattın açtın kapattın açtın yeri geldi baya terstte bekledin bunlar bana göre değil. Ve piyasa 116xxx yaptıktan sonra 106 nın altına inmeseydi (O noktanın altı da üstü de çok iyi kazandıracağını burada yazmıştım.) bence seni çok büyük zarara uğratabilirdi.

Sen temel bakıyorsun ben kaldıraçlı piyasaya temel bakıp hisse gibi oynayamam. Gariban ve acemi bir teknikçiyim. Şimdilik sistemi uygulamaya devam ederim. Belki dediğin gibi aldıklarımı hatta aldıklarımdan fazlasını da geri verebilirim. Ama yediğim her kazık benim daha iyi olmamı sağlayacağına inanıyorum. En azından bundan önce yediklerim sağladı İleride kısmet olursa öğreneceklerimle de sistemi daha iyi bir hale getirmeyi amaçlıyorum. Tabi o zamana kadar piyasa beni silmezse.

eksper...de terste kaldığında............ "ben teminatımın çok küçük bir parçasıyla işlem yapıyorum....10+10+10+10 benim full durumumdur...." demişti......

demek ki..kuzu...da.... 500+500..... )
                      Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• delidayim
                        Katılımcı
                        • 26 Mayıs 2009
                        • 214

sayın labtek aynen öyle,
                        hala hafife alıyorlar.
                        boş falan değil.
                        yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• manaw
                          havacı
                          • 28 Ekim 2011
                          • 896

off.. çok zor gündü.. hiç birşey yapmadan. sadece ekrana bakıyorum şu an.. dağıldım.. sırılsıklamım terden.. önce bir duş alıp, gezi-park eylemine katılacağım.

levent hocam.. inan çok üzüldüm... diyecek birşey bulamıyorum..

Yorum

• mehmetkirsoy
                            Kıdemli
                            • 03 Ocak 2013
                            • 3325

not artmış borsa.. krizde bile böyle düşüş yok kusura bakmasınlar bu neyin düşüşü pıuhahahahah

böyle bi düşüş şekli yok bi kaç günde tarihi bir düşüş şaka gibi yaaa

Yorum

• manaw
                              havacı
                              • 28 Ekim 2011
                              • 896

emekli fonları gelecek. ucuza mal alsınlar ve yukarıdan bize kitlesinler diye.

Yorum

• mehmetkirsoy
                                Kıdemli
                                • 03 Ocak 2013
                                • 3325

valla abi grafik üstte böyle bi düşme şekli şemali yok

Yorum

Working...
                                X

Debug Information